Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 996 skatījumi

Labdien, vai var caur telefonu ( Man ir windows phone viram anderoid) redzet kur viens otrs atrodas caur internetu! Un kur bijusi!

Datori un internets » Internets

Mes ar viru izdomajam ka gribam redzet kur dienas gaita atrodamies, bet vai ir tada programma kas varetu paradit kur atrodamies paslaik!? Piemeram es velos redzet telefona vai mans virs ir blakus manam darbam vai kur aiziet! Vai otradak!

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ēriks

+4393

 
Ak, nu var taču vienkāršāk - kad vīrs pārvelkas mājās, atklāti viņam pajautā - Vai tu mani krāp, maita? Protams viņš samelos un teiks - nē, mīļā. Kādu laiku viss būs jauki un tad izsķirsities.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jebkuras attiecības ir jāveido uz savstarpējās uzticības bāzes. Ja savam vīram neuzticaties un meklējat kašķi, tad noteikti tuvākajā laikā iemesls atradīsies. Šādas programmas ir pieejamas, un parasti tās tiek izmantotas, lai apskatītos, kur konkrētā brīdī atrodas bērni vai sekotu darbinieku atršanās vietai, ja tālrunis pieder uzņēmumam un darbinieki par to tiek informēti, to uzstādīšana jums nepiederošā mobilajā tālrunī ir likuma pārkāpums, par ko ir paredzēta administratīvā atbildība. Ja mana draudzene bez manas piekrišanas mani izsekotu, un man tas kļūtu zināms, izšķirtos nekavējoties, tāpat arī attiecības beigtos ar šķiršanos, ja tiktu izteikta vēlme to darīt un lūgts uzstādīt manā tālrunī šādu programmu. Jebkuram pieaugušam cilvēkam ir tiesības uz privātumu un nav nekā sliktāka par slimīgu greizsirdību.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

qqqq

+646

 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zoemob.calltracker
Pasties šo varbūt noder. Vakar radio klausījos teica par tādu aplikāciju, bet nezinu vai šī ir īstā :)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Esmu izmēģinājis vairākus variantus. Lielākoties telefons uzrādija pēdējo iespējamo atrašanās vietu, piemēram, kur es biju aizvakar, jo kopš tā laika telefons atradās kabatā vai GPS signālu bloķēja mājas sienas. Un iespējams GPS uztvērējs arī telefonos nav pašas augstākās kvalitātes.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Vispār jau ir, kaut vai https://www.followmee.com/

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.