Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1138 skatījumi

Kā uzstādīt rūteri?

Datori un internets » Internets

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

izvēlēties vajag kaut ko no tā klāsta, kas piemērots tava tīkla standartiem... visvieglāk tādus sīkumus uzzināt pie interneta pakalpojuma sniedzēja, tu zini par ko naudu maksā, bet no mums slēp... kā te ko lai iesaka?
un atceries ka rūteris ir tas verķis, kas sadala jau esošo interneta trafiku uz vairākiem datoriem, internetu diviem datoriem jau nodrošina modēms, rūteris ir vajadzīgs, ja savu tīklu gribam dalīt vienlaicīgi uz trīs un vairāk datoriem...
un galvenais pirms šādu dzelžu iegādes tomēr būtu vēlreiz pārlasīt savu noslēgto līgumu, savādāk var sanākt tikai kārtējo reizi zemē nomesta nauda... ne visi pakalpojuma sniedzēji ir tik dāsni kā Lattelecom, kam jau minimālajā paketē ir divas dinamiskās IP aderses, ir arī tādi, kas atsūtīs lielu soda rēķinu tikai par to, ka bez viņu ziņas pie interneta gribēsi pieslēgt kādu papildus aparatūru...

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Mikrotik - www.mt.lv - izvēlies Latvijas preci ....:)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vienkāršākais gadījums - pieslēdz pie elektrības un interneta vada(WLAN) un sāc lietot.
Bet var būt arī krietni sarežģītāk, kad bez buršanās pa pamācību vai speciālista ieteikumiem neiztikt, kas būs atkarīgs no rūtera modeļa, interneta pieslēguma veida un nepieciešamās konfigurācijas.

pirms 10 gadiem  

Mērkaķis Ponijs, pirms 10 gadiem :

Kādu iesaki?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.