Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1037 skatījumi

Vai nebūs nekas traks, ja reģistrēšos ebay savos 16 gados ?

Datori un internets » Internets

Man ir swedbank, viņu piereģistrēju paypalā, viss darbojas interneta veikalos. Tagad gribu reģistrēties pašā ebay, bet, kad reģistrējas, saka, ka piekrīti, ka esi 18 gadus vecs vai vecāks. Vai var šo likumu neņemt vērā? Sekas?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Martins

+628

 
Ja kaut ko vairāk par pirkšanu darīsi, viņi pieprasīs dokumentus un redzēs, ka esi reģistrējies nepilngadīgs un nobloķēs kontu!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Likumīgi tas nav, bet miljoniem pusaudžu ir gan paypal, gan ebay konti, un viens otrs nopelna vairāk nekā abi viņu vecāki strādājot algotus darbus. PayPal ir saistīta ar eBay, tādēļ abos kontos ir jānorāda vienāds dzimšanas datums un gads, kontu verifikācija notiek, pārbaudot personas vārdu, uzvārdu un to, vai personai ir pieeja kredīt vai debetkartei, bankas kontam. Mūsdienās daudziem pusaudžiem ir banku konti un debetkartes jau no 15 gadu vecuma, tā ka, ja nenodarbosieties ar krāpniecību un nedarīsiet muļķības, PayPal reaģē ļoti ātri uz jebkurām aizdomīgām darbībām savos kontos, tad neviens neko nepamanīs. Ja sāksiet mainīt savu vecumu uz priekšu un atpakaļ, tad gan nobloķēs kontus un nāksies ilgi cīnīties, lai atgūtu savu naudu un pierādītu, cik jums ir gadu, pat tad, ja būsiet jau pilngadīgs.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Persona skaitās rīcībspējīga sasniedzot 18 gadu vecumu. Iepirkšanās Ebay tiek uzskatītā kā līguma slēgšana ar pārdevēju, tāpēc no likumiskā skatu punktu Ebay noteikumus ir iekļauts punkts par vecumu, lai pašam Ebay nebūtu jurdiska rakstura problēmas.
Cik lasīts, tad, vismaz agrāk, neesot bijušas nekādas problēmas ar reģistrāciju un iepirkšanos arī nepilngadīgām personām.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.