Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kārlis Gributs

+144

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 892 skatījumi

mājaslapa google pirmajā lapā

Datori un internets » Internets

Sveiki.

Kas ir tas kas mājaslapu paceļ google meklētājā prirmajā vietā vai nu vismaz pirmajā trīniekā.

Kas sniedz šos pakalpojumus Latvijā ?

Vai tas ir dārgi ?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Divos vārdos saturs un linki no citām vietnēm.
Pakalpojumu sauc par SEO optimizāciju, piedāvā katrs kam nav slinkums.
Cenas visdažādākās sākot no pussimts eiro, bet tas par latviešu valodas versiju, kur pirmās vietas var sasniegt viegli. Angļu valodā pārspēt populāru atslēgvārdu ir ļoti grūti.
Kopumā sarežģīts un nebeidzams process, gan lai izanalizētu ko meklē lietotāji, ko dara "pretinieki", kā sakārtot savu lapu, izveidot darboties spējīgu sistēmu un turpināt papildināt saturu, lai noturētos virsotnē.
Varbūt sākt ar reklāmu Google - adwords? Bet arī vajag pakonsultēties vai vismaz saprast kā apskatīties ko cilvēki meklē.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Meitene

+1032

 
Kā Janka teica - iespējas ir divas, SEO vai AdWords. AdWords nav dārgi - var iztikt ar 5 eiro dienā. SEO pakalpojumu cenas varbūt ir lielākas, bet ilgtermiņā būtu izdevīgāk aprīkot lapu ar labu SEO.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gints Stašāns

+403

 
Ja interesē pacelt savu lapu, palasi internetā par SEO, ir arī youtube video. Latviski vari skatīties https://www.seo.lv Pakalpojumus sniedz firmas vai privātpersonas, kas guvušas pieredzi konkrētajā jomā. Cenas atkarīgas no tā kāda ir tava lapa un uz kādiem atslēgas vārdiem gribētu to pacelt.

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cena atkarīga no industrijas un konkurences. Organiskie rezultāti ir ilgtermiņa ieguldījums. Maksas rezultātos (Google AdWords) kampaņu var uztaisīt ātri. Vislabāk ir darīt abus, jo tas veidos lielāku pārklājumu Google meklētājā. No Google AdWords kampaņas varēs pasmelties idejas, uz ko labāk optimizēt lapu organiskajos rezultātos. Savukārt, optimizēta lapa organiskajiem rezultātiem nodrošinās zemākas izmaksas Google AdWords kampaņai. Iesaku Triple20, orientējās tieši uz Google AdWords un SEO pakalpojumiem!

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.