Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Janis Kalnins

+71

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 857 skatījumi

Kur Latvijā var blogot internetā un uzreiz dabūt lasītājus?

Datori un internets » Internets

Kāda vietne, kur var uzreiz sākt rakstīt blogus un dabūt uzreiz lasītājus? Vienīgais ko zinu ir Spoki.lv, kur var rakstīt rakstiņus un visi lasitāji no Spokiem. Zinu, ka var jau uztaisīt blogger.com vai arī nopirkt pašam savu domēna vārdu, bet tad jau man būs jāreklamējas un no zila gaisa lasītāji neuzradīsies. Gribētos lai tomēr no zila gaisa uzrodas, haha.

Kādreiz bija tāds portāls Orb.lv, kur forši varēja blogot. But skatos, ka tagad nosprādzis. :'(

Lieta tāda ka mācos rakstīt komēdiju un gribās lai uzreiz ir cilvēki, kas lasa, lai var redzēt vai cilvēkiem patīk vai nē. Pat ja sūdīgs raksts vismaz var dabūt ātru feedback.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Uzreiz lasītājus nekur nevar dabūt, tā ka neko labāku par sociālajiem portāliem neatradīsiet. Protams, ar piebildi, ka sociālā portālā jums jau ir konts un paliels draugu loks. Latvijā, piemēram, draugiem.lv, pasaules mērogā, facebook.com. Tas gan nenozīmē, ka jūsu saturs kādam interesēs un to lasīs, auditoriju iegūt jebkuram literāram darbam nav viegli, vislabāk noder ģimene un paziņas, ja rakstīsiet kaut ko lasīšanas vērtu, draugi un paziņas spiedīs ieteikt un blogos tālāk, tad parādīsies arī citi lasītāji. Mūsdienās ir rakstnieku, stāstnieku, rakstītāju un skricelētāju pārbagātība, katrs kam nav slinkums kaut ko raksta, no šī visa sēnalu maisa,, labi, ja 5% ir lasīšanas vērts un par 0.5% ir vērts maksāt naudu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Draugiem.lv - parunāsim sadaļā. Pirms tas tiek nopublicēts publiski, lai visi, kas ieiet parunāsim sadaļā varētu redzēt, administratori to caurskata. Ja iziet cauri, tad tas ir tieši tas, ko tu vēlies.

Citādi sanāks iet pa otru ceļu - "man būs jāreklamējas un no zila gaisa lasītāji neuzradīsies" - no kuriem var smuki pielāgot WordPress zem sava domēna.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Meitene

+1032

 
draugiem.lv parunāsim sadaļa tiešām ir labs variants, vēl varu ieteikt arī http://apollo.tvnet.lv/blogs.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.