Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 825 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Var noteikt servera adresi, uz kura mājas lapa tiek uzturēta, šis serveris var atrasties jebkurā valstī, precīzu ip adresi zina tikai servera īpašnieks, no kura tiek iegādāts mājas lapas uzturēšanas pakalpojums, un tā jau ir konfidenciāla informācija. Protams, ja personai pieder arī domain name, pastāv iespēja, ka tas ir reģistrēts uz šo personu, kur ir norādīta arī mājas adrese un citas kontaktdetaļas, mūsdienās gan pastāv iespēja šo informāciju noslēpt, reģistrējot uz mājas lapas uzturētāja vārda vai ar jebkuru citu vārdu, kā patīk. Tā ka, ja lapa ir nelegāla, tad visticamāk persona ir parūpējusies, lai tās identitāti noskaidrot nebūtu vienkārši un dažu minūšu jautājums.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+5369

 
Var uzzināt kāds tavai mājas lapai ir IP ! To var izdarīt nospiežot windows pogu +R un ievadot komandu piemēram" ping ss.lv" parādīsies mājas lapas ip. Bet tieši tavas mājas ip pēc tā noteikt nevar jo mājaslapas serveris var atrasties Latvijā ,Ķīnā, Brazīlijā .... tas atkarīgs no tā kuras valsts hostinga kompāniju pakalpojumus tu izmanto ! Bet tas nenozīmē ka valdība tevi neatradīs ja izvietosi naidīga satura mājaslapu.u.t.t.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Meitene

+1032

 
Apmeklētājs nevar redzēt tavu IP, ja lapa neatrodas uz tavās mājās esoša servera. Apmeklētājs var noskaidrot servera adresi, uz kuras atrodas mājaslapa un tā parasti būs hostinga pakalpojuma sniedzēja adrese, piemēram, kāda hostinger.lv servera adrese.

pirms 9 gadiem  

Ingars Neija, pirms 9 gadiem :

tāpat arī iesaistot iestādes un nepieciešamās darbības iespējams uzzināt datora IP no kura veidota mājaslapa ....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
Būtu ļoti jauki ja Tu normāli sakārtotu un uzdotu jautājumu - pašlaik jautājums nav tā īsti izprotams... bet cik saprotu tad Tu jautā - Vai ir iespējams noteikt IP adresi no kuras apmeklēta mājaslapa?

Ja sis jautājums ir tāds tad atbilde ir JĀ elementāri - katrs mājaslapas veidotājs var apskatīt Tavu IP adresi , pārlūkprogrammu un pat operētājsistēmu un tās versiju

pirms 9 gadiem  

Artūrs Krists BēRzIņŠ, pirms 9 gadiem :

Man jautājums ir tāds. Piemēram, ja es uztaisu mājaslapu un kāds vińu apmeklē, tad vai śis apmeklētājs var redzēt manu ip no kuras es esmu veidojis šo mæjaslapu?

Ingars Neija, pirms 9 gadiem :

Parastam apmeklētājam tas nav redzams - bet zinošs cilvēks IP var iegūt izmantojot zināšanas un speciālus kanālus ....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.