Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 566 skatījumi

Mobilais internets maajai

Datori un internets » Internets

Sobriid lietoju to,ko deevee par LMT 4G internetu ,bet taa "izcilaa" aatruma deel (videeji 0.9 mb ,lai arii buutu jaabuut 12) veelos atkratiities no taa un piesleegties Bitei vai Tele2.Intereseejoties Bite ciparos izskataas krietni labaak par Teli ,bet mani mazliet sabiedeeja operaatora briidinaajums - Bite neatbalstot torrent programmu lietosanu un tapeec uz taam ierobezo aatrumu.No kaa arii rodas mans jautaajums - vai kaads to lieto un kaa straadaa torrenti Bitee?Taapat operators briidinaaja,ka taadu resursu kaa youtube nevarees skatiities ilgstosi,arii taadaa gadiijumaa vini ierobezosot aatrumu.Vai kaads lieto un ir saskaaries ar so jautaajumu? Dziivoju Juurmalaa attieciigi arii interesee kaads paarklaajums ir praksee Juurmalaa?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Pamēģini esošajam uzlikt antenu... Pamēģini arī konkurentus un salīdzini ātrumus... Ne visur visiem ir vienāda zona un tīkla noslogojums... Ja visi slēdzas pie viena torņa, tad Tavs ātrums ir atkarīgs arī no pārējiem lietotājiem... Par kačāšanas politiku neko nezinu... Kad salīdzināsi visus, tad arī varēsi izsecināt... Tāpat atsūti man privāti savu adresi, paskatīšos, kā tur Lattelecom ir ar pārklājumu un piedāvājumiem...

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.