Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inga

+10

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 763 skatījumi

Vai Latvijā izdotu MasterCard var izmantot citas valsts AppStore?

Datori un internets » Internets

Ir Latvijā izdota debetkarte (Swedbank MasterCard), kuru esmu piereģistrējusi zem sava Apple ID. Pie iTunes, AppStore esmu norādījusi katrs datus. Bet... kad nomainu valsti lai ko iegādātos citas valsts AppStore, mani kartes dati uzradās kā nepiemēroti norēķiniem. Jautājums - vai Latvijas karte ir derīga vienīgi Latvijas AppStore? Tas ta ka liekas mazliet neloģiski, jo kada starpība ar kādā valsti reģistrēto/izdoto karti norēķinos- galvenais ks maksāju. Jeb to var kaut kā "apiet", sadaļas laukā - pasta indekss un valsts kods norādot ārvalsti, kurā vēlos iepirkties (atstājot Latvijas kartes datus)?
Otrs jautājums- vai varbut ir iespēja reģistrēt katra AppStore citu karti, ja izmantoju divu dažādu valstu maksājumu kartes. Varbut tad tas si situāciju atrisinātu... Jeb- var but norādīts tiksi un vienīgi viena maksājumu karte zem viena Apple ID lietotāja un viss ?!

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, nevar, jo runa nav par to, ka jūsu karte būtu sliktāka par citas valsts pilsoņa karti, bet gan tas, ka produkti ir licenzēti tirdzniecībai konkrētās valstīs, ja jūs šajā valstī nedzīvojat, tad jums arī nav tiesību šos produktus iegādāties un lietot. Ja jums ir citas valsts kredītkarte vai debetkarte, kurā jūs dzīvojat, varat reģistrēt citu apple id un izmantot to, lai iegādātos produktus.

pirms 8 gadiem  

Inga , pirms 8 gadiem :

Labi, pieņemsim ka tā. Tad jautājums - par amazon, ebay utml. vietnēm. Tur taču es drīkstu iegādāties preces kaut no otras pasaules malas?! Precīzāk, lūdzu paskaidrot man, kādi ir nosacījumi, ja vēlos ko sūtīt no šiem internetveikaliem? Piemēram, Visa Electron, ka saprotu norēķiniem neder. Kādi vēl zemūdens akmeņi?!

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Jā, eBay jūs varat iegādāties preces no tirgotājiem, kas tās piedāvā ar piegādi uz Latviju, lokācijas ierobežojums attiecas tikai uz produktiem, uz kuriem attiecas autortiesības un intelektuālā īpašuma tiesības, piemēram, uz spēlēm, aplikācijām, egrāmatām, utt., kuras tiek licenzētas tirdzniecībai konkrētās valstīs vai reģionos.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.