Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1140 skatījumi

Cilveks reali var sanem papildus ienakumus darbojoties interneta vietnes,bez ieguldisanas,mometalas cilveku kvantuma piesaistisanas?

Datori un internets » Internets

Cilveks reali var sanem papildus ienakumus darbojoties interneta vietnes,bez ieguldisanas,mometalas cilveku kvantuma piesaistisanas. Internets ir pilns un atsauksmes ir dazadas,bet man kaut ka neticas,esmu izmeginajusi dazadas majaslapas kazino,reklamu skatisanos utt, vai ar ir kads brinumains robs kur nav krapsanas,bet man tadi nav trapijusies domaju,ka ta cilveka apkrapsana! Ko jus par to teiksiet?

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ja ir vēlme piepelnīt klāt pie esošajiem ienākumiem, tad vajadzētu sākt ar to - ko es māku darīt vai ko zinu labāk par citiem. Otrs variants - ko es būtu ar mieru darīt , bet citi to dara nelabprāt vai arī tam neatliek laika.
Kad sāku savu uzņēmējdarbību, man nebija nekā vairāk kā divas rokas un galva un joprojām nav nekā vairāk :D Nākusi klāt vien pieredze un iemaņas.

pirms 7 gadiem  

Maija Vaicehoviča, pirms 7 gadiem :

Tas viss ir pats par sevi saprotams, bet interneta vietnēs mazsvarīgi kas tevi interesē piemēram strādājot ar reklāmas skatīšanos, izplatīšanu un klikšķināšanu.
Bet runājot par savu darbības uzsākšanu pirmām kārtām ir vajadzīga ideja, finanses nu un protams gribasspēks strādāt ar uzsākot no mazumiņa!

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Ne vienmer vajadzīgas finanses uzsākot kādu uzņēmējdarbību.Ideja un vēlme gan noderētu , jo ir daudz vieglāk atdarīnāt citu ieteiktas kustības ,kā izdomāt pašam.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 7 gadiem :

Tā arī ir,reizēm pietiek ar labu ideju,kas vnk aiziet.Piemēram var kļūt par blogeri.Tikai tad protams ir jāpiedāvā kaut kas tāds,kas nav citiem.Ne vienmēr būs veiksmes stāsts,ne vienmēr izdodas ar to kaut ko pelnīt,bet ja ir idejas,tad ir vērts mēģināt:)Piemēram tajā pat YouTube,sēž džeks pie datora,spēlē datorspēles un tās komentē.Pelna miljonus gadā:)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Var, bet par darbu to saukt nevar, jo par nekā nedarīšanu neviens nevienam neko nemaksā un jūsu uzskaitītās aktivitātes nav patērētā laika vērtas. Daudz vairāk nopelnīsiet, ja pacilāsiet slotu un pamazgāsiet dažas stundas dienā grīdas nekā caurām dienām bojāsiet acis sēžot un skatoties garlaicīgas reklāmas.

pirms 7 gadiem  

Maija Vaicehoviča, pirms 7 gadiem :

Kas saka par nedarīšanu, runā iet par to, ka tu patērē savu laiku un enerģiju un vēlāk tevi uzmet, lielāko tiesu tā arī notiek!

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Tieši to jau es arī saku, ka pat pieņemot, ka "darbadevējs" ir absolūti godīgs, par darbu to uzskatīt nevar, līdz ar to šis pasākums nav patērētā laika un enerģijas vērts.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Te var pelnīt dāvanu kartes(Maxima,Rimi,Drogas),tikai jāpilda aptaujas.Tās,protams,nebūs katru dienu,bet saaicinot savus draugus radus,minimālā summa 10.00 eur sakrāsies ātri,jo Jums maksās arī par to,ka draugi pilda aptaujas.10.00 eur tāpēc,ka šīs dāvanu kartes ar mazāku summu nav nopērkamas.Dāvanu karti saņemsiet pa pastu aploksnē uz norādīto adresi.Ieskaties un reģistrējies.

http://www.aptaujucentrs.lv/lv/Users/Registration/Referal/5057

pirms 7 gadiem  

Eriks Bindemanis, pirms 7 gadiem :

Gluži tā nav, RIMI dāvanu karte ir veikalos pieejama arī ar 5 euro nominālu. Cita lieta, ka AptaujuCentrs.lv tādu nepiedāvā !

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Bez nekā ieguldīšanas un neko neprotot, protams, nekas arī nebūs.

Ieguldot darbu un laiku - ne tikai papildus ienākumus, piemēram
http://www.likeit.lv/job/gardion/ruby-on-rails-javascript-wiz-freelance/5546/?type=30

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.