Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1534 skatījumi

Internets.

Datori un internets » Internets

Es dzīvoju mājā kur vēl bez mani kādi 5 cilvēki.Uz vis māju viens modēms un praktiski nav interneta..Sakiet lūdzu,vai ir nopērkams pastiprinātājs manam kompim ? Es dzīvo otrā stāvā. Mums internets ir Talk- Talk Anglija.

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja internets jums ir kopīgs, tad jums visai mājai ir jāvienojas par ātrāka interneta paketes iegādi. Lielbritānijā parasti internets tiek piedāvāts ar līgumu uz gadu vai diviem. Ja māja ir liela un visi aktīvi izmanto internetu jums ir nepieciešams platjoslas internets bez lejupielādes limita. Viss ir atkarīgs no tā, cik jūs esat gatavi maksāt par internetu katru mēnesi. Man mājās ir BT bezlimita broadband internets, maksāju GBP 45 mēnesī. Papildus ir jārēķinās ar modēma īri vai arī modēms ir jāpērk. Pie vainas var būt arī vecs modēms, nesen nomainīju savējo, ātrums ievērojami uzlabojās. Salīdzināt dažādus variantus varat šeit: http://www.moneysupermarket.com/broadband/ Savukārt, ja jūsu dators atrodas pārāk tālu no bezvadu modēma, tad jums ir jāiegādājas wireless repeater, cenas diapazonā no GBP 20 līdz GBP 100. Lētāko pirkt neiesaku, bet GBP 35-50 modelis kvalitātes ziņā no GBP 100 ar neko neatšķirsies. Protams, visam ir savi limiti, jo vairāk lietotāju tīklā, jo mazāks ātrums.

pirms 7 gadiem  

ALEksandrs KUZNECOVS, pirms 7 gadiem :

Paldies par atsaucību. Es te skatijos ebay un nezinu kādu izvēlēties. Varbūt man iegātāties savu internetu ? Mēģināšu tomēr signāla pastiprinātāju.

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Ja internets ir, bet ir lēns, tad pie vainas ir interneta ātrums, ja mēdz pazust un mob. telefonā mēdz pāriet uz G, tad east parāk tālu no modēma un jums ir jāiegādājas repeater, kas bezvadu zonu palielinās, jeb signālu atkārtos.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Varbūt kļudos, bet man škiet ,ka ar internetu ir tā pat kā ar ūdeni - ja visi laista dārzus , bet ūdens pievada caurules škērsgriezums ir par mazu, tad nav svarīgi cik lielu krānu skrūvē caurules galā.ūdens no tā vairāk nekļūs. Aizgriez pārējo lietotāju krānus un Tev būs pietiekami ;)

pirms 7 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

...bet ja atrodies tālu no rūtera vai signālu aizkavē kādi šķēršļi, tad var izmantot WiFi signāla pastiprinātājus.
Latvijā piedāvātie WiFi signāla pastiprinātāji
http://www.kurpirkt.lv/cena.php?q=wifi+pastiprin%C4%81t%C4%81ji

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Vari nomērīt interneta ātrumu pirms un pēc pastiprinātāja uzstādīšanas
http://www.speedtest.net

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Rakstīts "anglija". Šis cilvēks dzīvo anglijā.
Varētu piedāvāt bezvadu modēmus 4g, kā Latvijā, bet šajā gadījumā nezinu ko ieteikt.

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Jā ,es zinu ,ka Anglijā, bet vai tad tie WiFi pastiprinātāji ir pieejami tikai pie mums Latvijā...? Ieliku linku ,lai redz par ko ir runa un cik apmēram maksā.

ALEksandrs KUZNECOVS, pirms 7 gadiem :

Paldies,man vizmaz kaut kāds priekšstats būs. Mans int.ātrums ir 0,8 un 1,2mb Liekas kad tas nav normāli.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.