Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 508 skatījumi

Kuri mums Latvijā ir labākie SEO eksperti? Bet tiešam tie, kuri strādā labi.

Datori un internets » Internets

Mums te ir savairojušies SEO experti, ka pat nezina kuriem uzticēties, visiem atbildes ir vienādas un brīžiem jēgas nekādas nav. Vajadzētu tādus, kuri tiešam veic pilnu darbu atbilstīgi mūsdienām, neattaisnojoties ar miljons atbildēm par to ka klients ir vainīgs, taču sniedz risinājumu.

Pirms 3 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kreicis

+1108

 
Papētīju nedaudz šo tēmu un nonācu pie secinājuma, ka vispirms ir jāveic seo audits. Izklausās sarežģīti, bet būtībā apskata mājas lapas tehniskās problēmas un salīdzina to ar citām mājaslapām. Piemērs - https://www.seo.lv/pakalpojumi/seo-audits/ SEO firmas, kas piedāvā šādus pakalpojumus ir daudzas. Kad audits gatavs, tad jau sāk pielabot mājaslapu, papildina saturu. Principā to var darīt arī pats, ja vien ir laiks un vēlme eksperimentēt.

pirms 2 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivars

0

 
Ja interesē izlasīt kaut ko noderīgu par SEO, tad šeit ir labs raksts par Tehnisko SEO auditu: https://kebbeit.lv/seo-audits-majaslapai-parbaudi-savu-vietni-pats/

pirms 3 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

uzraksti šim cilvēkam
https://www.alksnis.eu/kontakti/

pirms 3 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kreicis

+1108

 
Uzdod jautājumus, kas interesē. Ja atbildes apmierina, izmēģini uz mēnesi. Summas jau nav tik milzīgas, lai baigi iespringtu. Vēl vari prasīt atsauksmes vai, lai parāda, ko iepriekš ir darījuši.

pirms 3 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.