Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 327 skatījumi

Kāpēc gan datorā gan telefonā, ievadot adresi aliexpres.com, notiek pārvirzīšana uz aliexpress.ru ?

Datori un internets » Internets

Interneta pārlūkā, ievadot adresi aliexpres.com, atveras aliexpress.ru un pa virsu izlec kļūdas ziņojums par to, ka mana valsts lokācija ir LV un man valsts iestatījumos jānomaina uz Latviju. Nomainu valsti no Kazahstana uz Latviju, valūtu no RUB uz EUR un valodu no krievu uz angļu, un spiežu saglabāt. Un tā katru reizi, kad prasa ielogoties, valsts atkal ir Kazahstana.
Kad ignorēju un ielogojos kā parasti, ar to pašu Google kontu aliexpres.ru, tad nerāda pirkumu vēsturi.

Pirms gada

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kreicis

+1108

 
Varbūt ej ekšā caur Chrome Incognito mode? Ja esi ielogojies pārlūkā ar savu gmail, tad tādām problēmām nevajadzētu būt. Otrs variants, izmanto kādu Adblockeri, kas bloķē cookies.

pirms gada  

Draugiem Lietotājs, pirms gada :

Paldies! AdBlock nopauzēšana, vismaz datorā palīdzēja. Citās vietnēs tamlīdzīgu problēmu nav, bet kad eju uz Aliexpress, tad vienmēr jāaptur tas AdBlock.
Diemžēl noņemt AdBlock nevar, jo citādi zem reklāmām paliek neredzama vai pat nepieejama man svarīgā informācija. Ja nu vienīgi uzlikt kādu labāku reklāmbloķētāju.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ir noreģistrētas vairākas adreses klientu piesaistei. Visi pieprasījumi tiek pāradresēti uz bāzes adresi, tā ērtāk. Tādu gadījumu ir daudz, tikai citos neparādās izmainīta sasniedzamā adrese.

pirms gada  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.