Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Atšķirībā, ko saprot ar atpazīstamību. Dizains tiešā veidā veido uzņēmuma tēlu un raksturu, ietekmē tā prestižu un rada vai nerada vēlmi sadarboties ar šo uzņēmumu.

Vizuālais noformējums ir mazākā daļa. Dizains ir veiksmīgs nevis tad, kad tas ir glīts, bet tad, kad tas darbojas jeb risina konkrētu uzdevumu. Attiecīgi lapai ir jābūt ne tikai glītai, bet ērtai lietošanā, informācijai ir jābūt kodolīgai un tiešai, saturam ir jābūt interesantam un saistošam, utt.

Manuprāt, jebkurš dizaineris, kurš veido dizainu ar vienīgo domu galvā «lai tik tas sanāktu glīts», ir slikts dizaineris. Nevienam nevajag dizainu, kurš ir glīts, bet nedarbojas un nerisina problēmu. Tāpat kā nevienam nevajag skaistu mobilo telefonu, ar kuru nevar zvanīt.

Ja liekam uzsvaru tieši uz atpazīstamību, tad to visveiksmīgāk veido logo ar kopēju firmas stilu, ne tikai mājas lapa viena pati. Atpazīstams zīmols ir tad, kad tu paņem rokā produktu bez logotipa, bet jau nojaut, kas to ražo.

Avots: 7 gadi dizainā.

pirms 12 gadiem  

Elvis, pirms 12 gadiem :

laba atbilde ! :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Elvis

+548

 
Protams, ka veicina, ja mājas lapa būs oriģināla, klientam liksies pievilcīga un viņš spēs bez liekām problēmām atrast nepieciešamo informāciju, tad tas noteikti būs pozitīvi.
Esmu veidojis daudz dažādu mājas lapu, tāpēc ir pieredzēts daudz kas, bet pamatā visam ir jābūt viegli uztveramam ar uzsvaru uz svarīgāko, no uzņēmuma piedāvājuma, bet ar kādu odziņu, elementu vai informāciju, kas ir unikāla tikai Jūsu uzņēmumam. :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-6290

 
Dizains ir pohuj ja saturu sastādijos lohs.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.