Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Ingus Rūķis

+3522

 
Jā, ir iespējams. Tieši tāpat, kā jebkurā citā profesijā - ir cilvēki, kam ir talants sasolīt debesu brīnumus un brīdī, kad tiek prasīts rezultāts, vienkārši nozust. Iemesli ir dažādi - gan netiek galā ar sasolīto, gan ir paspējis citiem kaut ko jau sasolīt. Bieži vien problēma ir arī faktā, ka programmētāji savas introvertās dabas dēļ nespēj pateikt "Nē" lietām, ko nevar izdarīt vai negrib darīt. Vienkāršāk ir pateikt "ok" un pēc tam pazust.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Elvis

+548

 
Piekrītu Ingusam.. Pats esmu daudzas reizes saskāries ar situāciju, kad cilvēki pie manis vēršas tāpēc, ka viņu programmētājs pēkšņi pazuda, daudzi ir samaksājuši naudu, daudzi ne, bet pēc personīgās pieredzes varu teikt tik to, ka vislabāk ir meklēt plašāk nekā paziņu lokā, kā arī naudu maksāt tikai pēc tam, kad ir rezultāti, ja nu vienīgi ir garants, ka cilvēks nepazudīs, protams, arī vajadzētu personas datus, vārdu, uzvārdu, pk, telefonu un ja darbiņi ir lielāki tad obligāti tikties, lai cilvēks justos atbildīgāks par to ko ir uzņēmies.
Pat arī personīgi biju šādi iegrābies, neatteicu, ar domu, ka visu pagūšu, jo negribējās lieku darbu laist garām, galu galā izjutu neapmierinātību no daudziem klientiem, daudzi šādā situācijā mēdz padoties un pazust, citi domā, kāpēc tā notika, un kā to atrisināt.. ko ari izdarīju.. :)
Iespējams ka ir arī citi iemesli, viss atkarīgs no situācijas, bet kā jau teicu iepriekš, vajag iegūt vairākus kontaktus, lai var sazināties jebkurā mirklī.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars

+3137

 
Ja pareizi vienojaas un visu izdara pareizi nevis tikai uz sarunaashanas principa tad viss ir ok!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-6290

 
Kāds vel programmētājs? Ko viņš tev programmēja? Izlasot tādu tekstu man šķiet ka tas "programmētājs" neizturēja klienta "prāta spējas".

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.