Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 851 skatījumi

Kā pārinstalēt windows7?

Datori un internets » Programmēšana un dizains

es nezinu kā pārinstlēt varbūt jūs zinat?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ēriks

+4393

 
hmm, nu pirāmkārtām ir vajadzīga win7 programmatūra, kas ir ierakstīta diskā vai īpaši sagatavotā USB flash. Tad ir vajadzīga arī antivīrusa programmatūra. Tad vēl vajadzētu labi saprast angļu valodu, jo visi padomi, knifi un problēmrisinājumi ir atrodami interneta forumos. Bet es tev neiesaku pašai mēģināt pārinstalēt windovs, vismaz ne pirm reizi ne. Sākumā vajag paskatīties, kā to dara. Tas ir diezgan sarežģīti. windovs 8 instalācija ir elementāra.

pirms 10 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Antivīruss ir sīkums, ierīču draiveri var būt lielāka aizķeršanās, īpaši gadījuma, ja datora ražotājs neatbalsta konkrēto OS.

..................., pirms 10 gadiem :

microsoft savu security essentials piedāvās jau ar pirmajām updatēm, tā ka par viņu tiešām varam nedomāt, bet par instalēšanu lasam iesākumā šeit: http://niknais.lv/raksts/146/pamaciba_ka_uzinstalet_windows_7_operetajsistemu un ja kas nesaprotams, tad jautājam...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris

+49

 

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
a nekā! dodies pie normāldatorservisa šefa, slēdz līgumu uz praksi, un lieta darīta. pāris mēneši, un varēsi čaiņikus mācīt. jau nu pārāk daudz knifu. no malas viss liekas vienkārši. bet patiesībā analogs ir smaiļošana krācēs. vieni zemūdens akmeņi.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.