Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1238 skatījumi

Programmētāja darbs.

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Vai kāds var pastāstīt kāds ir programmētāja darbs. Kas īsti ir jādara. Vai tas ir interesanti. Gribu pēc devītās klases iet mācīties kkur uz to pusi. Kaut ko saistītu ar datoriem. Kas būtu interesanti. Kur iet mācīties. Lūdzu kāds pastāstiet par to vairāk, jo gribu uzzināt :) Esmu meitene.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Daniels Āns

+310

 
Darbs ļoti interesants - programmētājam jāprot pašam izdomāt dažādi risinājumi, jāprot atrast kļūdas un risināt tās. Programmētāja darbs ir ļoti labi apmaksāts un Tev ir garantija, ka vienmēr būs darbs, vienmēr būs kur strādāt.

Domāju, ka ikviens programmētājs piekritīs, ka sajūta, kas pēc dienu garas ņemšanās ar kādu "neiespējamu lietu", brīdis, kad tomēr visu uztaisi un panāc, lai lieta strādā ir kā neliels orgasms. :)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matiss

-110

 
Brālis strādā. (bez izglītības) un pelnija ap 500 eiro. Bet ar izglītību jau lielie brāļi pelna 800 latus. Mans brālis pats mācijās mājās un neģaja nekādus kursus vispār viņam pat vidējā nav. Ja gribi tādu profesiju tad tev nevajag uz neko gaidīt uzreiz sāc jau tagad mājas mācities. Visi programētāji atzīst, ka skola māca visu novecojušu un ļoti lēnā tempā. Tas viss ir tīri papīra dēļ

pirms 10 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 10 gadiem :

Šim gan piekrītu. Manuprāt, tā ir sfēra, kurā nepārtraukti ir jāgūst jaunas zināšanas. Ja iemācies skolā programmēt un pēc tam nekādi nepapildini savas zināšanas un pieredzi, tad tu burtiski stāvi uz vietas. Mobilās platformas, internets, tehnoloģijas kā tādas un vispār softs attīstas un mainās tik ātri, ka tam ir regulāri jāpielāgojas.

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Kad darbs ir uz latiem 800, tad jāsāk krāt sertifikāti, tad var arī savu algu pamazām pareizināt ar trīs.

Matiss, pirms 10 gadiem :

Nu ja man lielajiem brāļiem ir tikai parastās vidējās un nav specialās. Viens brālis laigan taisās augstskolu iet takā varbūt pat varēs nopelnīt jau pari 1000

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Visu laiku jākodē. Jākodē, jākodē, jākodē. Tas ir aptuveni tik pat interesanti, cik skatīties uz žirafes kaklu ar mikroskopu 8 stundas dienā.

Protams, tas viss ir subjektīvi. Citiem garlaicīgas liekas lietas, kuras man patīk. Tāpēc šīs atbildes pirmā rindkopa nav īsti nedz objektīva, nedz galvā ņemama.

Taču maksā gan labi. Nu, pārsvarā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Darbs ir aizraujos ar daudzam iespejam.Sakuma var sakt ar animaciju veidosanam,kas ir aizraujos darbs ko paradit mazajam bralim.Parasti viss sakas ar programmu Sketch kur veido animacijas.Talak jau darbavieta vai skola noperk kadu majaslapu veidotaju ar kuru vari izveidot savu domenu un iekrat naudu ja veido spelu komunu.Visbeidzot iemaca mazliet hakot nu protams nejau sliktakaja nozime.Beigas pamaca ka izveidot speles ka ari labakie vismaz mana darbavieta vai skola vareja izveidot komunu.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.