Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 885 skatījumi

Kā DELL Inspirion taisīt Hard reset?

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Dators nenormāli bremzē

Pirms 9 gadiem

DELL inspiRION 1501

Mērkaķis Ponijs, pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Datoriem nav tāda vienkārša un universiāla "hard reset" kā viedtālruņiem. Konkrētais modelis ir diezgan vecs, pat, ja viss pārējais ir lieliskā kārtība - tīrs no putekļiem, nepārkarst, cietajam diskam nav bojājumi, nav pārbāzts ar nevajadzīgu programmatūru vai vīrusiem, tad var gadīties, ka veicot vienkāršus uzdevumus šobrīd, kaut vai atverot mājāslapu ar pāris milzu reklāmām, dators bremzē, jo pa astoņiem gadiem daudz, kas ir mainījies.
Ko darīt:
-notestēt vai visu dzelži kārtībā, iztīrīt no putekļiem,
-pārbaudīt kādi uzlabojumi iespējami, kas varētu sākties un beigties ar operatīvās atmiņas papildināšanu,
-uzinstalēt svaigu un piemērotu operētājistēmu.

pirms 9 gadiem  

Mērkaķis Ponijs, pirms 9 gadiem :

Man vajag dzēst nevajadzīgus spēles datus

Mērkaķis Ponijs, pirms 9 gadiem :

un Windows XP Citu neko nepavilks

nezināms (guglētājs), pirms 9 gadiem :

Ja recovery partīcija ir neskarta un tāda vispār ir bijusi, tad uzreiz pēc datora ieslēgšanas pogas var spaidīt F8 līdz parādās Advanced Boot Options un tālāk izvēlēties Dell Factory Image Restore. VISI faili tiks DZĒSTI, ja kas svarīgs, tad pirms tam jāsaglabā citur. Iespējams, ka šāda veidā nonāksi pie Vistas vai vispār šāda iespēja neparādīsies.
Jebkurā gadījumā iesaku meklēt datorspeciālistu, kas pie reizes arī iztīrs tavu datoru fiziski no putekļiem un pārbaudīs detaļas.

Jānis, pirms 9 gadiem :

Tak pārinstalē un uzliec Windows 7 - Windows XP pats par sevi nav neko ātrāks(un par spīti izplatītajiem mītiem ir pat lēnāks) un galvenās bremzes sākas, kad Windows sainstalē visādas papildlietas. Windows Vista bija īsta bremze un Windows 7 šo to laboja.
Dators ir ļoti lēns - man pašam tāds ir... īpaši lēns, ja jālieto internets. Normāliem cilvēkiem ar tādu labāk nedarboties... iemesls kāpēc man tāds ir(un krāj putekļus), jo atņēmu un samainīju pret labāku, lai radiniece nemokās...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.