Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

22646

Reputācija

 

Āris

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 10 gadiem

 

 

Āris

+22646

 

Nobloķējušās aizmugurējās sānu durvis Golf-4.

Auto un transports » Cits

Varbūt kāds ir saskāries ar šādu situāciju,kā varētu durvis dabūt vaļā vai kaut kā noņemt apšuvumu? Pie skrūvēm klāt tikt nevar.Pārējās durvis strādā normāli.SOS!!!

Pirms 10 gadiem  




Āris

+22646

 

Par Gmail kontaktiem

Datori un internets » Internets

Piereģistrējos Gmailā bet nesaprotu kā piefiksēt jaunus kontaktus un tos atrast?Šajā jautājumā esmu profāns tāpēc lūdzu auditorijas palīdzību.

Pirms 12 gadiem  


Āris

+22646

 

Par sprieguma frekvences pārveidotāju televizoram

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Problēma tāda ka nevaru atrast sprieguma frekvences pārveidotāju no 220v uz 120v 60Hz kurš derētu televizoram.Jauda kaut kur līdz 300w. Priekš elektrodzinējiem ir liela izvēle un galvenokārt var dabūt trīs fāzu.Varbūt kāds var palīdzēt kaut vai ar derīgu shēmu?Paldies jau...

Pirms 12 gadiem  



Āris

+22646

 

Varbūt kāds var iedot adresi?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Par padomju laika tranzistoriem..Varbūt kāds zina un var iedot adresi kur varētu atrast šo tranzistoru parametrus.Tas laikam būs krievu saitos.Vairāk interesē lielas jaudas npn tranzistori.Paldies!

Pirms 13 gadiem  



Āris

+22646

 

Opelis Astra1999 1,4 problēma ar apsildīšanas ventilatoru

Auto un transports » Opel

Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu,ventilators bija iesprūdis bet kad vainu novērsu nestrādā pirmajos trijos stāvokļos.Ceturtajā strādā bet tas ir drusku par ātru.Jautājums tāds kur varētu būt vaina,vai viņam ir atsevišķi drošinātāji vai kas cits izgājis no ierindas?Drošinātāju platē visi...

Pirms 14 gadiem  


Āris

+22646

 

Vai adreses iedošana skaitās normāla atbilde?

Ziņas un jaunumi » Cits

Uzskatu ja zini, atbildi bet adresi katrs atradīs.Un googlē prot ieiet katrs.Kā domājiet JŪS ,vai katram jāatbild pēc savām zināšanām vai jādod tikai adreses?

Pirms 14 gadiem  



Āris

+22646

 

Varbūt kāds var pateikt kur meklējama vaina? Opel 1999g benzīns 1,4.Visu laiku aizsvīst stikli,ziemā pilnīgi aizsalst.

Auto un transports » Opel

Apakšā zem radio ir divas pogas,labajā pusē aizm.stikla apsildīš,kreisajā pusē salona ventil.poga.Šo pogu ieslēdzot lampiņa tajā neiedegas,tātad sistēma nestrādā.Jautājums būtu,vai kāds zin un var dot padomu kur varētu būt vaina un kā to ātrāk novērst? Paldies!

Pirms 14 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.