Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

43

Reputācija

 

Gints Plāte (Pīpiņš)

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 5 gadiem

 

 

lg 43uj670v

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Ir iegādāts šads tv modelis LG43UJ670V. Lieta tāda ka pats no sevis bieži pārstartējas , uzrodas logo LG un nobrūk Wifi signāls. Konkrēti nevar ne Jutubi atvērt ne arī ar telefonu saslēgt (screen mirroning). ir risinājumi jeb jāved pie...

Pirms 6 gadiem  


kāpēc tv modelis samsung UE32H5500AW neatpazīst flešku Kingston Datatravel 100 G3?

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Nopirku flešku KINGSTON datatravel 100 G3, bet štelle tāda ka mans televizors pat tadu neatpazīst. Lielums fleškai 32gb! pat datorā 10 gb pārraidi gribu rakstīt un rāda fails par lielu!!!

Pirms 7 gadiem  


aliExpress

Hobiji » Cits

Saņēmu sūtijumu no Aliexpress, bet pastā nedod jo neesot zināms mans uzvārds! Bet es taču savu uzvardu minēju pārdevējam.

Pirms 8 gadiem  


Mājās pazuda elektrība un tagad nestrādā dators.Kompis jauns modelis Dell,stacionārais.Ko darīt?

Datori un internets » Dzelži

Lieta tāda,ka man mājā uz īsu brīdi pazuda elektrība,bet,kad uzradās kompis vairs neslēdzas iekšā.Diskdzinis strādā un iekšā gaismiņas arī deg,bet uz monitora nekas nerādas.Palietoju tikai 2nedeļas,pilnīgi jauns ar garantiju.Vai uz šo vainu darbosies garantija?

Pirms 11 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.