Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

178

Reputācija

 

raivis salms

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

Atrašanās vieta: liepaja

 

raivis salms

+178

 

kāpēc karse motoru

Auto un transports » Cits

sveiki. vw passat 3C5 140 zs 2006 . vienkarši vienu brīdi saka celties temperatura, piestaju , līmenis ir, ieslēdzu pečku , nak tikai aukstais, radiators galigi auksts, bet motors 130 grādi. vai ta ir udens sūkņa vaina vai sistēma kkur ciet?

Pirms 9 gadiem  


raivis salms

+178

 

vai ar b kategorijas tiesibam drikst vadit kvadrociklu?

Auto un transports » Motocikli

ir planots pirkt kvadrociklu bet neesmu isti drošs, vai ar b kategorijas autovaditaja apliecibu drikst vadit kvadrociklu, un ja jā , tad lidz kādām kubatūrām?

Pirms 9 gadiem  






raivis salms

+178

 

lejupielades neiet.

Datori un internets » Internets

tatad, gribētos zināt, kapēc man neiet utorrents, dr.lv chats, man tāda nelāga aizdoma kad pie vainas interneta pieslēgums, un kkas nau ar portiem, jo internets ko izmantoju ir no bibliotekas, trešais tēva dēls. vai kāds var kko pateikt gudru?

Pirms 11 gadiem  


raivis salms

+178

 

kāda boeing 737 motora jauda?

Zinātne » Astronomija un kosmoss

vai kāds gadijumā nav lietas kursā un interesējas par aviāciju, jo gribētu uzzinat kada ir boeing 737 dzinēja CFM56-7B jauda zs vai kilovatos?

Pirms 11 gadiem  


raivis salms

+178

 

vai kads nezin kā nošārēt mobilā interneta savienojumu caur wireles izmantojot add hoc

Datori un internets » Datortīkli

itkā nošāreju mobila interneta savienojumu pie properties, izveidoju add hocc tīklu, bet kad savienojos ar savu izveidoto add hocc, man rada dzelteno vairodziņu un rāda, no internet access. kas varetu but par vainu? man win 7

Pirms 11 gadiem  



raivis salms

+178

 

internetveikali

Datori un internets » Internets

vai kads no jums nezina kadu sakarīgu internetveikalu, kur varetu iegadaties portativo datoru un nomaksu un lai nomaksu piedāva pats interneta veikals, nevis kkādas lizinga kompanijas, jo negribas maksāt procentus.

Pirms 11 gadiem  




raivis salms

+178

 

ID karte

Bizness un finanses » Personiskās finanses

bija nepieciešamiba iet uz banku kartot darišanas, ka personapliecinošu dokumentu uzradiju savu ID karti, un swedbank darbiniece teica, kad , ja es nakamreiz iešu tad vinji mani nepieņems ja nebus pase, jo ID karte neder. vai swedbank ir tiesīgs naņemt...

Pirms 11 gadiem  


raivis salms

+178

 

brauciens ar auto uz arvalstim.

Ceļošana » Eiropa

sveiki. es planoju 2013 gada vasarā ar auto braukt uz franciju. un sakara ar to mar ir neatrisinats jautajums par degvielu. skaidrs kad vācija un francija varešu ieliet degvielu ar swedbank bankas karti, jo vacija un francija ir eiro. tatad jautajums....

Pirms 11 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.