Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

2335

Reputācija

 

Līva Livucis

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

Atrašanās vieta: Ķekavas pagasts

 

aktīva, komunikabla, interesanta

Līva Livucis

+2335

 

Vai tas ir normāli? Komunālo rēķini!

Māja un dārzs » Cits

Vienistabas dzīvoklis (35 m2), siltais ūdens tiek sildīts ar boileri (tas rēķinā nav iekļauts), dzīvoklī deklarētas divas personas. Komunālo rēķins par šo mēnesi 79,43 Ls... Vai Jums tas šķiet normāli un kādi ir par šādu platību Jūsu rēķini? Es esmu...

Pirms 14 gadiem  


Līva Livucis

+2335

 

Darba meklēšana!

» Karjera un darbs

Vai varat ieteikt, kā visefektīvāk meklēt darbu? Esmu ievietojusi sludinājumu SS.lv, Zip.lv, skatu cauri portālus CVonline.lv un vakances.lv un esmu izsūtījusi kopš vakardienas jau palielu kaudzīti CV. Esmu pašreiz bērnu kopšanas atvaļinājumā un līdz martam būtu ļoti aktuāli atrast nopietnu...

Pirms 14 gadiem  


Līva Livucis

+2335

 

Vai melnais parafīns vēl ir kur dabūjams?

Veselība » Slimības un simptomi

Bērnībā, kad bija klepus, mamma kausēja melno parafīnu kopā ar balto un lika zem muguras. Ļoti labi palīdzēja. Interesē, vai tagad tādu vēl kaut kur var iegādāties? Aptiekās cik esmu interesējusies, vienmēr esmu saņēmusi atbildi, ka tāda nav.

Pirms 14 gadiem  


Līva Livucis

+2335

 

Vai kāds varētu pastāstīt,kā ar kravas busu līdz 3.5 tonām varētu pēc iespējas lētāk un ātrāk nokļūt līdz Norvēģijai un atpakaļ līdz Rīgai?

Auto un transports » Automašīnas

Nepieciešams tikt ar kravas busu līdz Norvēģijai un pēc tam atpakaļ līdz Rīgai? No kurienes iet prāmis un kādas ir izmaksas?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.