Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

64

Reputācija

 

ANDREJS ŠEVČENKO

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 13 gadiem

 

Mājaslapa: http://www.pozitivisms.lv

 


Kas jāņem vērā, īrējot dzīvokli Rīgā no to pašu ss.lv?

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

Zinu, ka kārtīgi jānopēta katrs stūris dzīvoklī, kā arī vai nav parādi saimniekam... Kā ar atslēgu nomainīšanu, lai kāds iepriekšējais vai saimnieks nelūgts neierastos?

Pirms 13 gadiem  


Legāla programmatūra uzņēmumā?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Zināms, ka uzņēmumos lietot nelicencētu programmatūru nav ieteicams, par cik var ierasties pārbaude no konkrētām iestādēm. Jautājums, vai var likt uzinstalēt legālu programmatūru (windows, word) datoru servisā, lai gan viņi nedod līdz licences atslēgu (uzlīmi) un pieprasīt apstiprinājumu uz servisa...

Pirms 13 gadiem  





Man ir hostings un netā lejuplādēts template, kā man to uzstādīt, kur augšuplādēt? Varbūt ir kāda pamācība, soli pa solim?

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Man ir hostings un netā lejuplādēts template, kā man to uzstādīt, kur cpanelī to augšuplādēt? Varbūt ir kāda pamācība, soli pa solim? Kā palaist to online?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.