Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

238

Reputācija

 

La la la la

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

Mājaslapa: man? no kurienes? :D

Atrašanās vieta: rēzekne-rīga

 

dikti zinātkāra, tāpēc gaidiet daudz jautājumus :D ;)

La la la la

+238

 

Vai šajā mājaslapā--------> http://www.heydi.lv/?page_id=2321 aprakstītais produkts der kā grīdas apdares materiāls pats par sevi?

Māja un dārzs » Remonts

Mani interesē vai tikai ar šī produkta palīdzību var iegūt tīri baltu, gludu, spīdīgu grīdas virsmu bez šuvēm? Vai arī tam nepieciešams cits produkts. Ja cits, tad būtu ļoti pateicīga, ja kāds padalītos ar informāciju, kur tādu var iegādāties. Atradu...

Pirms 13 gadiem  




La la la la

+238

 

Ludzu, ludzu izpalidziet! Ko darit ja AutoCAD failu printejot nevar tekstus un ciparus salasit??

Datori un internets » Programmēšana un dizains

tie ir paraks resni un saplust kopaa! lai gan esmu uzlikusi linijas biezumu 0.00 un fontu ariel...kkas nav kartiibaa....it kaa stipri pietuvienot, izskataas labi, bet izprintejot- melni chemuri...ir kadi varianti, ko esmu piedariijusi?? un ko var lietas labaa darit? busu loti...

Pirms 14 gadiem  


La la la la

+238

 

kā panākt AutoCAD programmā, lai izlikto izmēru gala cipars būtu nulle? jo pasniedzeja skaidroja ka milimetri buvnieciibaa nav svarigi.

Datori un internets » Programmēšana un dizains

nevienu jau neinteresee, ka siena ir piem. 1501 mm gara. Kā panākt lai izmērot tiktu rādīs izmērs 1500? labot divreiz uzklikskinot neljauj, jo meeriijumus neuztver kā tekstu. Varbūt kāds speciālists šajā programmā var izlīdzēt? man ir AutoCAD 2010.

Pirms 14 gadiem  


La la la la

+238

 

problēmas ar mērogiem...lūdzu izpalīdziet!

Zinātne » Matemātika

Situācija īsumā- mērogā 1:1 figūras laukums ir 26,4218985 Kāds būtu figūras laukums, ja tā tiktu attēlota mērogā 1:50? Vai maz ir iespējams to uzzināt? vienkārši jau vēls, esmu galīgi saputrojusies...būšu ļoti pateicīga par palīdzību :)

Pirms 14 gadiem  







La la la la

+238

 

varbūt kāds zina vietu internetā, kur var nokačāt gabalus klavierēm?

Izklaide un mūzika » Mūzika

sarežģītība nav svarīga, bet būtu vēlams, lai tas būtu par velti. Vēlos atsvaidzināt savas klavierspēles iemaņas un iemācīties kādu lirisku, aizkustinošu, dvēselisku gabalu :) Vai principā ir iespējams normālā kvalitātē internetā nokačāt notis un pēc tam izprintēt? varbūt kāds ir ar...

Pirms 14 gadiem  


La la la la

+238

 

vēlos atrast vienu video internetā, varbūt kāds izlīdzēs!

Izklaide un mūzika » Mūzika

Nu ļoti populārs skaņdarbs (klavieres pamatā)- video samērā unikāls. Visu laiku redzams centrā vīrietis, sākot no bērnības un cauri visai dzīvei gandrīz nemainīgā pozā (mainās protams apģērbs, vīrieša vecums utt., bet visu laiku viņš atrodas centrā- mainās fons viņam apkārt...

Pirms 14 gadiem  



La la la la

+238

 

kaa izgludinaat lapu ja taa tikusi mitrumaa?

Izglītība » Skolas mājasdarbi

proti, viena vieta samirkusi...paskaidrosu- uztaisiiju svariigu raseejumu un neveelos partaisit...vai tiksu cauri ar smagumu sakrausanu virsuu vai arii darbs sabojats?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.