Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

0

Reputācija

 

Linda Rauhamäki (ex Rozkalne)

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 10 gadiem

 

 

Pasakat, lūdzu, gudri cilvēki, kā sauc mājas daļu, kas ir zem grīdas, bet virs pamatiem? Un virs griestiem, bet zem augšējā stāva grīdas?

Māja un dārzs » Remonts

Tulkoju tekstu, bet nenieka nesaprotu no mājas būvniecības. Tā nu laužu galvu un domāju, kā sauc to daļu, kas ir zem grīdas, bet virs pamatiem? Vai arī griesti / ??? / augšējā stāva grīda?

Pirms 10 gadiem  


Ārvalsts pilsonis Latvijā grib nodibināt SIA - ar ko jārēķinās/kas jāņem vērā?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Ārvalsts pilsonis (nedzīvo Latvijā) Latvijā grib nodibināt SIA. Atradu šādu info: Ārvalstu pilsoņiem nav jāsaskaras praktiski ar nekādiem šķēršļiem dibinot savu uzņēmumu Latvijā. Tomēr ir dažas prasības, ar kurām jārēķinās, un , kuras jāievēro: 1. kompānijas direktoram...

Pirms 11 gadiem  


Kas īsti jādara, lai nodibinātu mikrouzņēmumu?

Bizness un finanses » Mazais bizness

Kas īsti jādara, lai nodibinātu mikrouzņēmumu? Kādi dokumenti un kam jāiesniedz? Esmu atradusi iesniegumu, kas jāaizpilda, vei ir vēl kaut kas nepieciešams? Paldies jau iepriekš par atbildi.

Pirms 12 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.