Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

80

Reputācija

 

Maira Kapare

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 8 gadiem

 

 

Maira Kapare

+80

 

Csdd brauksanas eksamens Talsos

Auto un transports » Cits

varbūt kads ir neveiksmigi vairakkārteji kartojis brauksanas eksamenu Riga, bet pec tam velejies meiginat kartot cita pilseta, piemeram Talsos? Kada pieredze vai ir verts meiginat? Un varbut kads zin, kadu instruktoru, kas varetu izvest pa talsiem paradit mazas ielinas pirms...

Pirms 8 gadiem  




Maira Kapare

+80

 

Piektā stāva dzīvokļi

Māja un dārzs » Remonts

Nesen ievācāmies dzīvot dzīvoklī piektajā stāva, un jau sākās problēmas, lieta tāda ka katreiz kad ārā līst lietus vai ir stiprāks negais, mans dzīvoklis vienkārši noplūst. Tek no loga vienmēr, domājām, ka varbūt logi nepareizi ielikti bet izrādās, ka līdzīga...

Pirms 10 gadiem  




Maira Kapare

+80

 

Zobu breketes Anglijā.

Veselība » Zobi

Varbūt kāds zina cik varētu aptuveni izmaksāt breketes Anglijā.

Pirms 11 gadiem  


Maira Kapare

+80

 

Zobu protezēšana

Veselība » Zobi

Cik aptuveni varētu maksāt viena zoba protezēšana ? Lieta tāda, ka ir izlūzis priekšā viens zobs un ir vēlēšanas to caurumu aizpildīt. Interesē kādas ir cenas. Un vai pirmās grupas invalīdam ir kādas atlaides ?

Pirms 11 gadiem  



Maira Kapare

+80

 

Vai var vest alkoholu rokas bagāžā?

Ceļošana » Cits

Gribu aizvest uz Latviju kādu alkohola pudeli, lidoju ar Wizzair aviokompāniju no Lutonas uz Rīgu rokas bagāžā. Tas vispār ir atļauts? Cik zinu šķidrumu pārvešanai ir īpaši noteikumi,varbūt uz alkoholu ir savādak?

Pirms 11 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.