Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

0

Reputācija

 

mark kordjukov

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 8 gadiem

 

 

Florista pakalpojumi rīgā: ziedi+cepumi?

Ģimene un attiecības » Cits

Meklēju kur Rīgā kāds florists/bodīte nodarbojās ar valentīndienas rotājumiem. Precīzāk interesētu kastītē ziedi+cepumi(macaron). Jelgavā ir bode, bet rīgā? Kāds kaut ko ir redzējis?

Pirms 8 gadiem  


klusa vieta pie jurmalas?

Ceļošana » Latvija

Velos sievietei uztaisit parsteigumu ar vakarinam pie juras, noorganizet galdinu un edienu un atvest vinu pie juras... Bet izdarit pasam nevis pasutit! Velejos pajautat kur ir gar jurmalu visklusaka(maz cilveku) un tai pasa bridi skaista vieta?

Pirms 11 gadiem  


CSDD veca vieglā auto pirmreizēja reģistrēšana @ LV

Auto un transports » Apdrošināšana un reģistrācija

Konkrēti runa iet par mercedes-benz 1975-1985 gadam - kupeja, 2,8 benzīns, pilna masa 1801kg. Cik +- konkrēti maksā reģistrācija šādam spēkratam?

Pirms 12 gadiem  


w124 3,0-24v labākais aķītis...

Auto un transports » Mercedes

Kāds būtu optimālākais aķītis prieks w124 merša m104 dzinējs 3.0-24v ... Doma ir ņemt visjaudīgāko, cik pavilks ģenerātors, bet to nezinu(cik viņš vilks) !! Varbūt kāds zin un var ieteikt? P.S. Šamējo pavilks? >> http://www.brivi.lv/akumulatori/p_126763

Pirms 13 gadiem  


Kā saliekt w124 TE aizmugurējo sēdekli, domājams kā viņu uzlikt guļus.

Auto un transports » Mercedes

Kā saliekt w124 TE aizmugurējo sēdekli, domājams kā viņu uzlikt guļus. Visu dienu nočakarejos,tā arī neatradu īsto veidu. Pārlasīju čupu ar manuāliem un neko neatradu! Viss sedaniem un kupeniecēm!!!! LŪDZU PALĪDZIET ! :)

Pirms 13 gadiem  


Kur uzzināt VO valutas operaciju veidu kods?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Tātad man vajag pārskaitīt uz krieviju naudu, kur es varu uzzināt attiecīgo VO kodu? " VO< VALŪTAS OPERĀCIJAS VEIDA KODS>"

Pirms 13 gadiem  


Kura banka izdevigak maniti mazu naudu pret lielu?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Tātad man vajag samainīt pa 500ls, kuri ir pa 20ls , pret vienu veselu piecsimtnieku(500ls) , kurā bankā to būtu izdevīgāk izdarīt??? Kāds zin kā ir SEBā, vai ņem komisijas naudu? (tā ir vistuvākā)

Pirms 13 gadiem  


Vai drīkst lietot...?

Veselība » Diēta & Fitness

Vai drīkst lietot Animal PAK Nitro un Animal Cuts PAK vienlaicīgi? Tas ir CUTS deva 2x dienā un NITRO deva 1x pirms treniņa?

Pirms 13 gadiem  


Kur nopirkt Animal Pak CUTS ??

Veselība » Vīrieša veselība

Ir ļoti vajadzīgas 2 bundžas ANIMAL CUTS 42pcs pak. Kur nopikrt? Veselibas pasaule nav. Nekur atrast nevaru.

Pirms 13 gadiem  


Jauns projekts !?

Spēles un izklaide » Datorspēles & Online spēles

Tika palaists jauns travian neoficialais serveris(pilniba netiek izmantoti originalie faili). LATWARS x60. "Latvian online wars." Exp: x60 (60 reiz lielaks par originalo) Move: x30 (60 reiz lielaks move atrums par originalo) Bugless: 70% done!!! ---------------------- http://latwars.tk ----------------------

Pirms 13 gadiem  


kāds ir jaunākais un labākais Nintendo?

Spēles un izklaide » Datorspēles & Online spēles

No Nintendo neko daudz nesaprotu, tāpēc nolēmu pajautāt, cik zināms visādas pultis ar ko pa istabu skraidi un spēlē spēles (piemēram teniss,vēzē pultu un sit...).. Gribētos zināk,kurš ir jaunākais un kur var iegādāties ar visām pultīm utt...? Dāvana bērnam...

Pirms 13 gadiem  


Pasei tērmiņs beigsies? Kāds ir sods par kavētām dienām?

Socialās zinātnes » Cits

Manai pasei 14.11 beigsies tērmiņš, bet pirms un vēl pēc 2 dienas atjaunot tikt nevaru(skola,treniņš) , tātad atjaunot varēs tikai pēc 3 dienām 17.11 !! Vai ir kāds sods par dzīvošanu bez derīgas pases? Un vai šis sods darbojas...

Pirms 13 gadiem  


Ko jūs domājat par "Zepto A15" portatīvo datoru?

Datori un internets » Dzelži

Sveicināti,nodomāju pirkt Zepto A15, tikai lietotu,atradu tādu lētāku ar MEGA parametriem, tikai baidos,ka viņš būs kkāds štrunts... Kam vairāk būtu jāpievērš uzmanība???

Pirms 14 gadiem  


Alli 84 vai Fatburner

Veselība » Diēta & Fitness

Izdomaju,ka japalieto kkadas tabletes kuras paldizes notievet. Tievet nav daudz ko,bet gribas to vedera speki(tricoso vilniti) dabut nost,kurs ir kaa piesiets visu manu neilgo muzu... Jusu ieteikumi sakara ar shiem preparatiem,kurs labaks sliktaks,efektivaks,pie kura vairak japiepulas..

Pirms 14 gadiem  


Ko jus domajat par AB tronic(preses josta,elektroniska,itka trenejot presi neko nedarot) kuru baigi reklame pa TV topshop reklamas...

Sports » Cits

Ir pieejams ari interneta(var izversties vairak neka topshopa(variantu)). Tikai vai ir kada jega no vina ?

Pirms 14 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.