Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

176

Reputācija

 

melis

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 10 gadiem

 

 

melis

+176

 

Vai ir iespējams pieteikties citai studiju programmai citā augstskolā un tikt budžetā vienlaikus saglabājot vietu esošajā studiju programmā?

Izglītība » Augstākā izglītība

Ir vēlēšanās mainīt studiju programmu un augstskolu pēc 1. kursa, bet negribās zaudēt arī vietu esošajā studiju programmā gadījumā, ja netieku budžetā. Vai tas, ka vienlaikus mācos vienā programmā un vēlos tikt citur, neietekmēs manas iespējas tikt budžetā citā studiju...

Pirms 10 gadiem  


melis

+176

 

Urbšanas darbnīca

Māja un dārzs » Cits

Kur Rīgā varētu atrast kādu darbnīcu, kur veic sīkus urbšanas darbus. Manā gadījumā nepieciešamas dažām nerūsējošā tērauda detaļām izurbt nelielus caurumus 2 mm diametrā. Mājas apstākļos viss, kas izdodas, ir salauzti kobalta urbji un sabojāti nervi.

Pirms 10 gadiem  


melis

+176

 

Kur Rīgā var nopirkt pārtikas aromatizētājus?

Ēdieni un dzērieni » Cits

Nepieciešami nelielos daudzumos ~10ml.

Pirms 10 gadiem  




melis

+176

 

Palīdzība Visualbasicā.

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Nepieciešama palīdzība divu funkciju koda uzrakstīšanā: 1) Izstrādāt makro funkciju ar vienu parametru n, kas aprēķina sekojošo izteiksmi (n>=1). 2/3*4/5*6/7*8/9*...*2n/2n+1 2) Izstrādāt makro funkciju ar vienu parametru x, kas aprēķina sekojošo izteiksmi. Funkcijā ir aizliegts izmantot kāpināšanas operācijas un nosacījuma operatoru (if). 11+10x+9x^2+8x^3...x^10 It...

Pirms 10 gadiem  



melis

+176

 

Auto novietošana Ķīpsalā.

Auto un transports » Cits

Kādas iespējas ir Ķīpsalā ērti un droši novietot auto jebkurā dienas laikā bez maksas tā, la arī vēlāk varētu bez problēmām izbraukt? Der praktiski jebkura labi pārredzama vieta, kur praktiski vienmēr būs atrodama kāda brīva vieta, tāpēc var piedāvāt vairākus...

Pirms 11 gadiem  


melis

+176

 

J. P. Chenet XO vs Torres 5?

Ēdieni un dzērieni » Alus, vīns un stiprie alkoholiskie dzērieni

Kurš no šiem brendijiem, pēc jūsu gaumes un novērtējuma, varētu būt labāks? Vai kāds no tiem ir salīdzināms ar Torres 10?

Pirms 11 gadiem  


melis

+176

 

Vai ir iespējams juvilierizstrādājumu veikalos pirktos izstrādājumus apmainīt vai atdot apmaiņā pret naudu 14 dienu laikā?

Politika un valdība » Likums

Sanākusi tāda situācija, ka juvelierizstrādājumu veikalā (585) pirktā prece izrādījusies par mazu, tāpēc ir vajadzība pēc tās apmainīšanas vai atdošanas. Zvanot uz veikalu un uzdodot šo jautājumu saka, ka tas nav iespējams. Ko par šo situāciju saka likums? Vai tomēr...

Pirms 11 gadiem  


melis

+176

 

Iestāšanās RTU MLĶF

Izglītība » Augstākā izglītība

Sveiki! Vēlētos uzzināt, cik aptuveni procentus vajadzētu iegūt ķīmijas/matemātikas un svešvalodas centralizētajos eksāmenos, lai varētu cerēt uz iestāšanos budžeta grupā studiju programmās "Ķīmijas tehnoloģija" un "Ķīmija" vai arī vismaz maksas grupā? Paldies!

Pirms 11 gadiem  


melis

+176

 

Vai austiņām ar 120 mW ir nepieciešams papildus pastiprinātājs, ja tās tiks izmantotas kopā ar mobilo telefonu?

Sadzīves tehnika un elektronika » Mūzika un mūzikas atskaņotāji

Plānoju iegādāties šīs in-ear tipa austiņas: http://www.xears.com/produkte/xears-woodynator-xw700pro-light-brown Pamatā šīs high-end austiņas tiks izmantotas kopā ar manu Samsung Galaxy S2, tāpēc radās jautājums, ņemot vērā lielo jaudu - Vai klausoties mūziku ar šīm austiņām, neradīsies ievērojami kvalitātes zudumi neizmantotā jaudas potenciāla dēļ? Ja...

Pirms 11 gadiem  


melis

+176

 

Kur Rīgā var iegādāties pledus?

Māja un dārzs » Cits

Interesē kāds veikals, kurā varētu būt cienīga pledu izvēle par ne pārāk augstā cenām (~15 Ls). Ir redzēti arī pledi, kas imitē kažoku. Būtu dikti jauki tādu dabūt. :)

Pirms 11 gadiem  


melis

+176

 

Kur var iegādāties nelielas dāvanu kārbas sirds formā?

Ģimene un attiecības » Cits

Kur Rīgā (vēlams centra rajonā) varētu iegādāties nelielas dāvanu kārbas (aptuveni 10 cm biezas) sirds formā?

Pirms 11 gadiem  


melis

+176

 

Vai kādam gadījuma nav aizķērusies grāmata "Organiskā ķīmija ar ievirzi bioķīmijā"?

Zinātne » Ķīmija

Ja kādam tāda atradīsies, labprāt iegādāšos un būšu ļoti pateicīgs! Atrodos Rīgā.

Pirms 12 gadiem  


melis

+176

 

Matemātikas privātskolotājs Rīgā.

Izglītība » Apmācīšana

Nepieciešams matemātikas privātskolotājs, kas īsi, precīzi un saprotami paskaidrotu vidusskolas līmeņa mācību vielu un palīdzētu dažāda grūtības līmeņa uzdevumu aprēķināšanā, vēlams Pļavnieku, Purvciema vai centra rajonā. Vai ir kādi ieteikumi? (Vēlams norādīt tel. nummuru, atrašanās vietu un vārdu)

Pirms 12 gadiem  


melis

+176

 

Kur labāk vērsties, ja māc aizdomas par veģetatīvo distoniju?

Veselība » Cits

Nepieciešams tiešām kāds zinošs, laipns un profesionāls speciālists Rīgas robežās, ar kuru varētu pakonsultēties par šo problēmu. Vai ir kādi ieteikumi?

Pirms 12 gadiem  


melis

+176

 

Info par totalizatoru.

Spēles un izklaide » Azartspēles

Vai mūsu bibliotēkās ir pieejama kāda literatūra, kurā būtu kaut kādi apraksti par totalizatoriem kā tādiem, principiem, vēsturi, izveidi, spēles metodēm utt? Interneta saites arī der (latviešu, angļu, krievu val.).

Pirms 12 gadiem  


melis

+176

 

Vai ir droši uzturēties telpā ar trauku, kurā atrodas sālsskābe?

Zinātne » Ķīmija

Tātad kādas sekas var izraisīt ilgstoša (2 nedēļas) atrašanās telpā, kurā atrodas aptuveni 30-40 ml 1 Mol HCl sķīdums atvērtā traukā? Vai tas kaut kādā veidā var apdraudēt veselību, jo kā zināms, HCl gāze, kas izdalās no šķīdumā, noteiktos daudzumos...

Pirms 12 gadiem  


melis

+176

 

Efektīvākais veids kā atbrīvoties no suņa ziemas vilniņas?

Dzīvnieki » Suņi

Tā kā pavasaris ir klāt, tad arī ik vakara suņa ķemmēšana ar lēniem vilcieniem ir sākusies. Problēma slēpjas tajā, ka tas prasa salīdzinoši daudz laika un šāda rutīna parasti ieilgst līdz vasaras vidum ar parastajām zoo-veikalos pieejamajām ķemmēm (gan ar...

Pirms 12 gadiem  


melis

+176

 

Vieta Rīgas vai Jūrmalas robežās, kur ir iespēja atrasties pilnīgā divvientulībā?

Bizness un finanses » Cits

Ir radusies nepieciešama pēc tādas vietas (telpas) ar minmālu komfortu, kur būtu iespējas veikt pārrunas ar noteikto personu nosacīti garantētā divvientulībā. Vai vispār ir kādas iespējas, kur tas būtu bez problēmām realizējams?

Pirms 12 gadiem  


melis

+176

 

Ģitārspēles pamatu apguve...?!?

Izklaide un mūzika » Cits

Tā kā jau esmu sācis krāt naudu ģitārai, tad, pirms to iegādāties, vēlos iegūt sīkāku vispārēju informāciju par to. Tātad vēlētos zināt kādu ģitāru iegādāties (klasisko/akustisko vai elektrisko), ja iepriekš mana saistība ar mūziku bija pilnīga nulle?!? Kur internetā var...

Pirms 13 gadiem  



melis

+176

 

Labākā dāvana Z-svētkos 3Ls vērtībā meitenei?

Ģimene un attiecības » Cits

Prasās pēc kaut kā simboliska, neko neapliecinoša.

Pirms 13 gadiem  


melis

+176

 

Kur Rīga var nopirkt krūzes ar vārdiem?

Ģimene un attiecības » Cits

Vēlams kaut kur Rīgas centrā vai vecrīgā.

Pirms 13 gadiem  


melis

+176

 

Vai atgādināsiet saitu, kur varēja aplūkot profesiju sarakstu ar to aprakstiem un piedavāto algu? (latviešu valodā bija tāds saitiņš)

Datori un internets » Internets

Vai atgādināsiet saitu, kur varēja aplūkot profesiju sarakstu ar to aprakstiem un piedavāto algu? (latviešu valodā bija tāds saitiņš)

Pirms 13 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.