Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

45

Reputācija

 

Afasaa abcabc

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 4 gadiem

 

 

Afasaa abcabc

+45

 

Cik punktus dod tehniskajā apskatē ja nedeg atpakaļgaitas lukturi ?

Auto un transports » Cits

Nesen pamanīju, ka gļuko atpakaļgaitas lukturu darbība - brīžiem strādā, brīžiem nē. Citiem vārdiem sakot, loterija. Tehniskā apskate jāiziet tuvākās nedēļas laikā, bet detaļa atnāks ne ātrāk kā pēc 1-2 nedēļām. Ja tehniskajā apskatē man tomēr neieslēgsies atpakaļgaitas lukturi, cik...

Pirms 5 gadiem  


Afasaa abcabc

+45

 

Arēna Rīga stāvvieta

Auto un transports » Cits

Cik maksā stāvvieta pie Arēnas Rīga un cik ilgi ? Braucu uz koncertu, bet ne reizi nebiju tur. Lūdzu padomus. Būšu pateicīgs par izvērstām atbildēm.

Pirms 6 gadiem  


Afasaa abcabc

+45

 

0 pret bezgalību (0/bezgalība) un otrādi ? (Robežas)

Izglītība » Augstākā izglītība

Sastapos ar problēmu, risinot robežas. Kā jārēķina, ja ir 0/bezgalību vai bezgalība/0 ? Kas jāņem vērā, kas jādara tālāk ?

Pirms 10 gadiem  


Afasaa abcabc

+45

 

Ar kādu ātrumu jāpārbrauc dzelzceļa pārbrauktuve ar automātisko pārnesumkārbu ?

Auto un transports » Drošība

Mācijos ar manuālo pārnesumkārbu un zinu kā pārbraukt dzelzceļa pārbrauktuvi, bet pašam ir automāts, bet nezinu kā pareizi jāpārbrauc dzelzceļa pārbrauktuvi. Kādam jābūt ātrumam vai kā rīkoties pārbraucot to?

Pirms 11 gadiem  



Afasaa abcabc

+45

 

Kā var nokļūt no Jelgavas līdz Sila kapiem (Mārupe) - Braukt ar mašīnu. Karte, apraksts ceļam vai vēl kāut kāda palīdzība?

Ceļošana » Latvija

Man jātiek līdz Sila kapiem ar mašīnu no Jelgavas, bet nezinu ceļu. Lūgums iedot adresi ar karti, kur parādīts ceļš vai vēl nezin kā aprakstī ceļu.

Pirms 12 gadiem  



Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.