Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

33

Reputācija

 

runcis

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 10 gadiem

 

 

runcis

+33

 

Deguna dobumu iekaisums

Veselība » Slimības un simptomi

Sveiki! Šobrīd esmu saskāries ar diezgan nepatīkamu problēmu - deguna dobumu aizlikums/iekaisum, kas jau velkas kādu laiku. Gribētu uzzināt vai kādam nav zināmi kādi iedarbīgi deguna pilieni degunam tieši šai problēmai, kas ĀRSTĒTU iekaisumu, nevis tikai ''atrautu'' degunu vaļā, kā to...

Pirms 10 gadiem  


runcis

+33

 

Iphone garantija

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Sveiki! Vēlējos noskaidrot vai LMT, attiecībā uz iphone, mūsdienās arvien ir vecā sistēma, ka garantijas laikā saplīsušos telefonus nelabo, bet gan vienkārši izsniedz jaunu? Paldies!

Pirms 11 gadiem  


runcis

+33

 

Atgādinājums vēstules veidā/noilgums.

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Sveiki! Parādnieks saņēmis atgādinājuma vēstuli par parāda saistību.. Laika posmā starp vēstules nosūtīšanu un saņemšanu ir iestājies noilguma termiņš. Tātad, jautājums sekojošs.. Vai ir iestājies noilguma pārtraukums vai tomēr noilgums ir iestājies? Paldies!

Pirms 11 gadiem  


runcis

+33

 

Akciju kategorija

Bizness un finanses » Investīcijas

Sveiki! Vēlējos noskaidrot vai akcionars var mainit akcijas kategoriju no,piemeram, prieksrocibu akcijas bez balstiesibam uz parasto ar balstiesibam. Noderetu skaidrojums, ka ari kadas likumu normas. Paldies!

Pirms 11 gadiem  


runcis

+33

 

Dziesmas ''A Millie'' krievu versija

Izklaide un mūzika » Mūzika

Pirms kāda laika pasākumā dzirdēju krievu izpildītāja dziesmu ar Lil Wayne - A Milli bītu, bet neizdevās piefiksēt, kas ir izpildītājs, gribētos to noskaidrot.. Paldies!

Pirms 12 gadiem  


runcis

+33

 

Galvojuma cedēšana

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Gribēju pajautāt vai ir iespējams cedēt tikai galvojuma līgumu, respektīvi tikai prasību pret galvotāju bez prasības pret galveno parādnieku. Tā, ka cesionārs var prasīt tikai no galvotāja.?

Pirms 12 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.