Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

93

Reputācija

 

Kaspars

Reģistrēts pirms 12 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

 

Kaspars

+93

 

Kā notiek degvielas uzpilde.

Auto un transports » Cits

Man pavisam muļķīgs jautājums, kā notiek uzpildīšanās benzīntankā? Es uzpildos eju pie tantes maksāt un tālāk, kas man jāsaka?

Pirms 12 gadiem  


Kaspars

+93

 

Atbrīvojums no sporta

Veselība » Slimības un simptomi

Tātad ir nepieciešams atbrīvojums no sporta,sakarā ar skolotāja pazemojošo, attieksmi pret mani (neesmu pārāk sportisks) Kādi varētu būt iemesli atbrīvošanai no sporta?

Pirms 12 gadiem  


Kaspars

+93

 

Esmu apjucis-patīku viņai vai nē!?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Tātad mācos kursā ar meiteni kura man patīk! un viņa to zin,jo to viņai pateicu,tomēr atbilde no viņas bija negatīva,atteikts tika arī uzaicinājums uz kino.Bija iestājusies tāda pauze,bet tagad atkal kontaktējamies,sarakstamies,ejam kopā puzdienās....es neko nesaprotu,ir brīži kad šķiet ka patīku...

Pirms 12 gadiem  


Kaspars

+93

 

Dāvana meitenei uz Ziemassvētkiem.

Ģimene un attiecības » Attiecības

Ir kāda meitene,kura man patīk..nezinu vai viņai patīku,BET fakts ir tāds ka viņa man uzdāvināja dāvanu.. Ko lai esviņai uzdāvinu,neesmu pieredzējis šādā jomā.

Pirms 12 gadiem  


Kaspars

+93

 

Sarežģita situācija ar meiteni

Ģimene un attiecības » Attiecības

Atzinos meitenei ka man viņa ļoti patīk,un devu mājienu ka gribētu ar viņu tikties,viņa bija ļoti pārsteigta un nezināja ko teikt nu labi es neko turpinājām sarakstīties.Ainākamajā dienā viņa manuzraksta ka es viņaiesmu tikai kursa biedrs nekas vairākun ka viņai...

Pirms 12 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.