Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

85

Reputācija

 

Edgars

Reģistrēts pirms 12 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

 

Edgars

+85

 

Kad ir soda uzlikšanas diena?

Auto un transports » Cits

Labdien. Atnāca pirmā fotoradara lapele. teiksim pārkāpums ir izdarīts 29.jūlijā, bet augšā pie bla bla bla administratīvais lēmums 13. augusts. Kurš no šiem datumiem skaitās soda uzlikšanas diena? ...no kuras 30 dienu laikā jāsamaksā sods. paldies.

Pirms 12 gadiem  


Edgars

+85

 

Kur rīgā var nopirkt cassette adapter?

Sadzīves tehnika un elektronika » Mūzika un mūzikas atskaņotāji

Labdien. Vai kāds var pastāstīt kur rīgā var nopirkt cassette adapter automašīnai? lai var caur 3.5mm figņu klausīties no telefona utt. paldies.

Pirms 12 gadiem  


Edgars

+85

 

kā samitrināt tinamo tabaku?

Hobiji » Cits

Labdien. šoreiz nepaveicās un iegādājos nenormāli sausu tinamo tabaku. Daudz par štengru tāda. Vai ir kādam bijusi pieredze ar tabakas mitrināšanu? esmu lasījis, ka ābola/burkāna šķēle ielikta pie tabakas palīdz, vai samitrināt ar ūdeni un tad ar rokām samaisīt līdz...

Pirms 12 gadiem  


Edgars

+85

 

Kā precīzi meklēt vietas ar google maps iekš IPhone?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Labdien. Neliela problēmiņa. IPhone 4 ir google maps aplikācija. Ierakstot search koordinātes, (N something something E something something) viņš vienmēr punktu atliek uz ceļa, punktā, kas vistuvāk patiesai vietai. t.i ignorē ja punkts ir kādā pļavā, vai mežā. ir iespējams...

Pirms 12 gadiem  


Edgars

+85

 

Kāpēc sabwūferim viena izeja nestrādā?

Sadzīves tehnika un elektronika » Mūzika un mūzikas atskaņotāji

Labprāt iedarbinātu pavecas tumbiņas Eacan 190 ii. Aizmugurē subim ir 4 caurumi, kur jaieknipsē katras tumbas 2 vadiņi. bet viens pāris (apakšējais) nestrādā kā vaig -- tur iespraužot tumba taisa tādu klikšķošu skaņu un viss. Varētu sagadīties, ka tur kaut kas...

Pirms 12 gadiem  


Edgars

+85

 

Gribētu atrast līdzīgus izpildītājus Eva Cassidy

Izklaide un mūzika » Mūzika

Labdien. Vai kāds varētu ieteikt dziesmas, izpildītājus līdzīgus Eva Cassidy dziesmai Wade in the water? Tādu vieglu džezu pie kura fokstrotu or something varētu arī padejot. paldies.

Pirms 12 gadiem  


Edgars

+85

 

Vai mājas apstākļos ir iespējams uzpulēt nedaudz noskrāpētas saulesbrilles?

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Iemīļotām saulesbrillēm uzradās nedaudz noskrāpēts pleķītis. Nekas īpašs, bet nedaudz krīt uz nerviem. Vai ir iespējams mājas apstākļos to nedaudz uzpulēt, vai pavisam aizvākt? paldies.

Pirms 12 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.