Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

523

Reputācija

 

Liene Pura

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 11 gadiem

 

 

Liene Pura

+523

 

Dziesmas audio

Izklaide un mūzika » Mūzika

Varbūt kāds zin, kas ir autors, jeb, kas izpilda šo dziesmu: Vēstulē, ja grib ko teikt Jālieto daudz kommā. Uzrunāt vai mīļi sveikt, Kommā, atkal kommā. Jautru vai ar skumju ģīmi Ievelk jautājamo zīmi, Domu zīme, semikolons, Semikolons, punkts. Māte raksta, mīļais dēls, Esmu rūpēs, kommā. Rīgā, kad ir vakars vēls, Neplēs...

Pirms 12 gadiem  


Liene Pura

+523

 

Grāmatvedības kursi

Izglītība » Apmācīšana

Ir grāmatveža izglītība, bet šinī jomā neesmu guvusi pieredzi. Gribu iziet kādus atkārtošanas kursus. Būtu jauki, ja iespējama kā e-apmācība.

Pirms 13 gadiem  


Liene Pura

+523

 

Kuru augstskolu izvēlēties?

Izglītība » Augstākā izglītība

Vēlos apgūt tieslietas. Kuru skolu izvēlēties? Gada maksa ir mazsvarīga. Vēlos, maksājot naudu arī kaut ko iegūt, nevis pliku teoriju.

Pirms 13 gadiem  


Liene Pura

+523

 

Līme

Hobiji » Cits

Nepieciešama līme gludu, lakotu virsmu savienošanai. Mēģināju karsto līmi, bet detaļas diez ko labi neturas kopā. Ir vēl kādi varianti? Puikas! Pāāālīdziet!

Pirms 13 gadiem  


Liene Pura

+523

 

Piegrieztne trikotāžas audumiem.

Hobiji » Rokdarbi

Beidzot esmu nobriedusi ķerties klāt trikotāžai. varbūt kāds no jums zin, kur var dabūt informāciju par piegrieztnes veidošanu trikotāžai? Zinu tikai to, ka virslaides iet ar "-" zīmi. :) Pārējais miglā tīts.

Pirms 13 gadiem  


Liene Pura

+523

 

Kas jāņem vērā izvēloties nomātu auto?

Auto un transports » Automašīnas

Pirmo reizi esmu gatava paņemt nomātu auto uz kādām 3 dienām. Kas būtu jāņem vērā, lai sevi pasargātu no liekām problēmām? Interesē Jūsu labā un ne tik labā pieredze īrējot automašīnu. Varbūt kāds var ieteikt iznomātājus Vidzemē vai Rīgā par...

Pirms 13 gadiem  


Liene Pura

+523

 

Viesu māja par saprātīgu cenu 2 cilvēkiem

Ceļošana » Latvija

Gribam ar mammi doties atpūsties uz kādām 3-5 dienām. Prom no ierastās vides. Gribētos, lai apkārt ir skaista ainava un ērta satiksme. Protams par saprātīgām cenām.

Pirms 13 gadiem  


Liene Pura

+523

 

Skinny jūrascūciņa

Dzīvnieki » Grauzēji

Lūdzu komentārus par šī zvēriņa turēšanu mājās. Vai saimnieki ir apmierināti. Gribētu iegādāties, kur to vislabāk izdarīt?

Pirms 13 gadiem  


Liene Pura

+523

 

Hipotekārais kredīts.

Ziņas un jaunumi » Cits

Kuru banku, Jūsuprāt, labāk izvēlēties? Un kādā valūtā izvēlēties hipo kredītu? Kāda pieredze tiem, kas jau ņēmuši kredītu mājoklim? Un, protams, interesētu arī lielākie riski.

Pirms 14 gadiem  


Liene Pura

+523

 

Vai kāds var ieteikt patiešām profesionālu homeopātu Latvijā?

Veselība » Homeopatija

Un cik maksā izmeklēšana pie šī speciālista, kuru iesakat?

Pirms 14 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.