Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

58

Reputācija

 

Oskars Nāzars

Reģistrēts pirms 12 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 10 gadiem

 

Atrašanās vieta: Carnikava

 

Taifūns gatavais

Opel Zafira 2000 1.6 Benzīns Peoblēmas ar starteri

Auto un transports » Opel

Lietā tāda,ka šad tad starteris negriež (vispār) klusums pilnīgs,sajūta ka kkur nav kontakts. Brīžos kad negriež starteris,es iestumju auto un tad pāris reizes uzgāzējot,starteris atkal darbojās,sajūta,ka nav kkur kontakts un uz vibrāciju lielāku parādās. Kādam nav bijis kas līdzīgs? Atrodods...

Pirms 11 gadiem  



Audi Q7? 3.0 TDI Jūsu domas??

Auto un transports » Audi

Plusi un Mīnusi šai automašīnai

Pirms 11 gadiem  







Kadus draiverus instalet portativajam? Man ir Acer 5742g Powerstation 2 Bet tiek piedavati vairaki viena tipa draiveri,kuru izveleties ?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Kadus draiverus tiesi manam datoram vajag,lai imantotu visu pilnibaa un dators stradatu pareizi? Tiek piedavati parasti vairaki viena tipa draiveri,kada atshkjiriba un ka lai zinu kursh labaks manam datoram???

Pirms 11 gadiem  




Vai 11 mēnešus jaunam bērnam nepieciešama pase?

Ceļošana » Cits

Plānoju lidot uz Norvēģiju.. Vai manai 11mēnešus jaunajai meitai ir nepieciešama pase? Kādi dokumenti nepieciešami lai varētu lidot?

Pirms 12 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.