Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

36

Reputācija

 

Igors Masļakovs

Reģistrēts pirms 12 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 7 gadiem

 

 

kāpēc es svīstu ēdot kivi?

Ēdieni un dzērieni » Veģetārie

Tā kā ievēroju diētu un lai remdētu apetīti ēdu daduz kivi. Bet apēdot kādus 6 gabalus es nosvīstu tā it kā būtu noskrējis 5 km. Vai kāds zina kāpēc tā notiek? Visi mati slapji un mute it kā jēla.

Pirms 9 gadiem  


Kāds ir Igaunijas teritoriālais iedalijums?

Zinātne » Ģeogrāfija

Sveiki vai varat palīdzēt saprast kāds ir Igaunijas teritoriālais iedalijums? Veidojam portālu kurā tiks sniegt arī pakalpojumi Igaunijā. Pakaplojums ir transporta pārvadājumi un klientam ir jānorāda sākuma un gala maršruts. Citās valstīs viss ir vienkaŗši, ir lielais reģions kurā ir mazāki...

Pirms 11 gadiem  


Vai anglijā ir kāds populārs sludinājumu portāls līdzīgs ss.lv

Datori un internets » Cits

Vai anglijā ir kāds populārs sludinājumu portāls līdzīgs ss.lv, cik paskatijos yell, gumtree vai citur apmeklējums ir maziņš. Varbūt jūs kādu varat ieteikt.

Pirms 11 gadiem  


Vai kāds nevar atcerēties kā sauca grāmatu (romānu) par sievieti farmaceitu biznesa, vadošā amatā. Šo romānu lasiju 80 gados

Māksla un kultura » Grāmatas

Isumā romānā tika stāstīts par pirmo sievieti ASV vai UK kura nonāca lielas farmaceitu kompānijas vadībā, vai vadošā amatā. Man atmiņā kaut kas saitās ar nosaukumu Boing 747, var kādu reisa nummuru.

Pirms 11 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.