Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

24

Reputācija

 

R Naglis

Reģistrēts pirms 10 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

R Naglis

+24

 

Ātruma pārsniegšana / sodi

Auto un transports » Cits

Ja es esmu nopelnījis kādu sodu par ātruma pārkāpšanu, vai to var redzēt csdd mājaslapā? Un vai robežsardze ķer uz ātrumu? Man sanāca patraukties garām robežsardzei bišķ par ātru..

Pirms 9 gadiem  


R Naglis

+24

 

Vai Audi A4 sēdekļi (priekšējie un aizmugurējie) derētu Audi 80 B4?

Auto un transports » Audi

Vai Audi A4 sēdekļi (priekšējie un aizmugurējie) derētu Audi 80 B4? Vai priekšējiem sēdekļiem sapasētu sliedes, un vai aizmugurējie sēdekļi ir tādi paši, vai tos varētu ielikt no A4?

Pirms 9 gadiem  




R Naglis

+24

 

Profesionālā vidusskola

Izglītība » Cits

Ja es piemēram profesionālajā vidusskolā sekmīgi nokārtoju visus vidusskolas eksāmenus, bet nesekmīgi nokārtoju profesijas gala eksāmenu, kāda tad tas būtu, man būtu vienkārši vidējā izglītība? vai kā?

Pirms 10 gadiem  


R Naglis

+24

 

Vai šis Nokia N8 nav viltojums?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Vai šis NOKIA N8 nav viltojums? Kas ir tas apvilktais ar sarkano, skatoties googlee NOKIA N8 tādu neredz http://www.bildites.lv/images/v6sp6s9p71c0xps4u51v.jpg

Pirms 10 gadiem  



R Naglis

+24

 

AKKA-LAA licence

Datori un internets » Sociālie tīkli

Ja piemēram es vēlos izveidot filmu portālu ar .lv domēnu, es tajā nevaru ievietot filmas bez AKKA-LAA licences pirkšanas, bet kā ir ja man ir kāds cits domēns, piem .org, .net, .com utt? bet mājaslapas saturs ir domāts vairāk latviešu...

Pirms 10 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.