Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

755

Reputācija

 

Andris

Reģistrēts pirms 10 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

Atrašanās vieta: Monreal

 

Andris

+755

 

Brauzeri Mozilla, Chrome, Internet explorer atveras divas ,trīs cilnes

Datori un internets » Internets

Kad palaižu brauzerus Mozilla, Chrome, Internet explorer atveras vairāk par vienu cilni! Internet explorerī atveras MNS ziņu lapa, Search , un mana iestatītā galvenā lapa. Mozillā otra cilne atveras yandex, Chrome otrā cilne atveras Search lapa! Kā viņas var aizvākt prom?

Pirms 10 gadiem  


Andris

+755

 

Pieslēgt videokarti pie mātesplates!

Datori un internets » Dzelži

Vai var pie mātesplates "Intel (r) celeron (r) cpu 430 @ 1.80ghz" pieslēgt šo video karti http://www.1a.lv/datoru_komponentes/videokartes/msi_gf_gt610_2gb_gddr3_pcie_n6102gd3hlp un vai tas būs prātīgi?

Pirms 10 gadiem  


Andris

+755

 

GPS Navigātors IGO--> IGO 8.3

Datori un internets » Dzelži

Mans tēvs kautkur 2009 gadā nopirka navigātoru (laikam Ķīnas jo bez firmas nosaukuma) no tā laika kartes navigātorā netika atjaunotas!Pēdējo laiku navigātors sāk ievest galīgās auzās!Gribu atjaunot kartes! Tēva navigātorā atrodas mape ar kartēm IGO , manam paziņam ir...

Pirms 10 gadiem  


Andris

+755

 

Vai var kaut kā samazināt pingu online spēlē (EU serveri)?

Datori un internets » Internets

Brālis palūdza lai uzstādu online spēli EverQuest Next Landmark samaksājām 20$ par spēli bet spēle nereāli bremzē! Ar videokarti it, kā viss ir normāli !Pati spēle palaidās ātri bet paša pārvietošanās spēlē bremzē!Vai ir kāds veids samazināt pingu?

Pirms 10 gadiem  


Andris

+755

 

Tele 2 mobīlais inerntets "L paka"!Nevar pieslēgties pie interneta!

Datori un internets » Internets

Pieslēdzu mobīlo telefonu pie Tele 2 "L pakas"( internets 500mb)!Savā dzīvoklī nevaru pieslēgties telefonā pie interneta,(ārpus dzīvokļa strādā)! Sākumā domāju ka tikai ar manu telefonu vaina bet pie manis atnāca ciemiņi un viņi arī nevarēja pieslēgties, savos telefonos!Tele 2...

Pirms 10 gadiem  



Andris

+755

 

Zelta zivtiņa un telefona numurs!

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Nopirku, jaunu mobīlo telefonu bez jebkāda pieslēguma, vecajam telefonam ir Tele 2 pieslēgums jaunajam gribu zelta zivtiņu ar jaunu telefona numuru!Veikalos, Zelta zivtiņa nāk kopā ar telefona numuru jeb jabrauc pie vņiem uz kantori ?

Pirms 10 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.