Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

143

Reputācija

 

Anatolijs Zarins

Reģistrēts pirms 10 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 10 gadiem

 

 

Brauksana bez vaditaja apliecibas

Auto un transports » Cits

Sveiki. Kāds tagad ir sods, ja brauc bez tiesībām? Agrāk pirmo reizi bija 200 ls un uz augšu. Tad kā ir tagad, kad esam pārgājuši euro?

Pirms 10 gadiem  


Braukšanas mācību atļauja.

Auto un transports » Apdrošināšana un reģistrācija

Sveiki. Laužu galvu un saprast nevaru, kā tad īsti ir. Gribētos izņemt braukšanas mācību atļauju, cik zinu, maksā viņa 6 eiro. Medicīniskā izziņa man jau daudzus gadus ir, derīga. Zinu, kādreiz varēja aizbraukt uz CSDD nodaļu, samaksāt 5 ls ja...

Pirms 10 gadiem  


Kas jāskatas pērkot auto?

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Kas būtu jāskatās, jāparbauda, pērkot mašīnu no rokām - sludinājumu portālā sslv . Lai neiegrābtos.

Pirms 10 gadiem  


Saimniecības veikali Cesīs

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Pēc pāris dienām došos uz Cēsu pusi. Tad nu, kāds nezin saimniecības preču veikalu, kurā iespējams iegādāties urbim / fleksim slēdzi? Būtu dikti feini, ja uzrakstītu veikala adresi.

Pirms 10 gadiem  


Kūpinātava - jautājums

Māja un dārzs » Dārzs

Izdomāju kad dārzā jāuztaisa parasta kūpinātava no standarta 200 litru mucas. Lieta tāda, kad teiksim tā, tīras mucas man nav. Tāču ir divas 10 - 13 gadus nostāvējušas mucas, kurās darzā stāvējis ūdens visus šos gadus. Protams, laika gaitā mucas...

Pirms 10 gadiem  


Kādas cenās ir (hGH) ?

Veselība » Diēta & Fitness

Vēlos uzzināt augšanas hormona (hGH) cenu - aptuveno cenu un tā daudzumu. To, kurš ir nopērkams aptiekās. Aptiekāres cenu neatklāj, bet gan jautā izrakstu uz šīm, tā saucamajām zālēm. Kāds, kas ir pircis, cerams palidzēs. Interesē muskuļu masas palielināšanai.

Pirms 10 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.