Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

0

Reputācija

 

inese cilinska

Reģistrēts pirms 10 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

zaļumballe madonas apkārtnē

Izklaide un mūzika » Cits

Kāds nezin kur 19.vai 20. Jūnijā ir kāda zaļumballe vēlams kautkur starp madonu un valmieru apmēram. Zinu ka 20.Jūnijā ir putu balle Vecpiebalgā bet gribētos uz kārtīgu zaļumballi ar latviešu mūziku.

Pirms 9 gadiem  


iesakiet labu benzina zāles pļāvēju, vēlams ne dārgāku par 200 eiro.

Māja un dārzs » Dārzs

vēlētos iegādāties benzīna zāles pļāvēju, taču galīgi nav ne jausmas', kādas firmas var pirkt, un kādas labāk ne. pļaujamā platība nav baigi liela, vienkārš mauriņš ap māju, taču ir kurmju rakumi.

Pirms 9 gadiem  


palidziet ludzu

Bizness un finanses » Cits

lieta tāda, ka ir vairāk kā gadu vecs parāds policijai. nav svarīgi par ko tieši, bet nu vārdu sakot saistīts ar ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu, bet ne ar automašīnu. toreiz bija vienalga, jo nebija līdzekļu ko maksāt, taču tagad naudas...

Pirms 9 gadiem  


kadam kas kko saprot no digitalajam fotokameraam.,

Hobiji » Fotografēšana

gribu nopirkt digiiti, bet gribu zinat vai tam ko noskatiju varetu but kvalitativas bildes. 20 megapikseli, un 5x optiskaa taalummaina.. ko vispar noziimee taa optiskaa taalummaina? taa ir buutiska atteela kvalitatei?

Pirms 10 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.