Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

49

Reputācija

 

Andris

Reģistrēts pirms 9 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 2 gadiem

 

 

Andris

+49

 

Operatīvā atmiņa

Datori un internets » Dzelži

Gribu palielināt operatīvo admiņu PC datoram!Mātesplates parametri atmiņai " 2x DDR3 DIMM 1333/1066 non-ECC" maksimālais 16 GB ! (RAM) G.SKILL Aegis F3-1333C9D-16GIS DDR3 16 GB CL9 1333 MHz Vai šāda operatīvā atmiņa derēs?

Pirms 2 gadiem  


Andris

+49

 

Kur Latvijā var nopirkt bluetooth adapteri priekš PlayStation 4

Spēles un izklaide » Datorspēles & Online spēles

Manam mazajam drīz dzimšanas diena, ļoti lūdza Bluetooth austiņas dāvanā lai varētu spēlēt PS4, pasūtījumu Marshall Major 3 Bluetooth austiņas un tikai vēlāk uzzināju ka PS4 pat savas oriģinālās bezvada austiņas ne vienmēr atpazīst ir vajadzīgs speciāls adapteris.

Pirms 3 gadiem  


Andris

+49

 

Gaļas cenas PSRS laikos Latvijas tirgū

Politika un valdība » Cits

Vai ir kāda vietne kur var paskatīties kādas cenas bija piem.. Rīgas centrālajā tirgū PSRS laikos?Sanāca "strīds" kur man cilvēks mēģina iestāstīt ka 70os tirgū gaļas cenas bija lielākas nekā veikalā un katram 3jam zemniekam bija savs...

Pirms 3 gadiem  


Andris

+49

 

Aliexpress "Shipment cancelled by seller"

Datori un internets » Internets

Pasūtīju no aliexpress siksnu zāles pļāvējam sākumā pārdevējs atsūtīja ziņu ka pasūtījumu izsūtīja un pat Tracking numurs pasūtījumam bija bet tagad pasūtījuma status ka pārdevējs ir atcēlis sūtījumu ! Kadam tāda pieredze ir bijusi? Kas tādā gadījumā jādara?

Pirms 5 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.