Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

1346

Reputācija

 

Ilva Lase (ex. Caics)

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 13 gadiem

 

Atrašanās vieta: riga

 

blonda, nestulba




Kādēļ cilvēki košļā lūpas. Un galvenais- Kā ar to cīnīties?

Veselība » Cits

(ne tikai lūpas- arī vaigu iekšpusi). dažreiz var redzēt, ka dara to tik enerģiski un atspērušies...Nervi? Gribās bučoties? :) Vienkārši ieradums?... Kā ar to cīnīties?

Pirms 14 gadiem  


Vai skaisti cilvēki = veiksmīgi un laimīgi cilvēki?

Skaistums un stils » Cits

Viņiem daudz kas tiek piedots? Daudz kas vienkārši pat netiek prasīts.. Viņi ir veiksmīgi, laimīgi? Viņus visi apskauž? Vai tā ir viegla dzīve?

Pirms 14 gadiem  


Kādēļ joko tieši par Čaku Norisu?!

Spēles un izklaide » Cits

Tie neskaitāmie jociņi.. Hmm, ar ko šis džeks tos ir izpelnījies? Gan jau ir kāda vēsture tam visam. Vispār patīk iesmiet par Čaku!

Pirms 14 gadiem  


Vēl pāris līdzīgi izvirdumi kā Īslandē un pasaulei nedraud nekāda globālā sasilšana.

Vide » Globālā sasilšana

VAI zinātnieki ir izdomājuši kā cīnīties ar šādu katastrofu? Ja varētu lidot, varētu izsmidzināt kādu vielu, kas salīp ar tiem pelniem un krīt lejā... (gan jau no zemes dabūtu nost) Vai uz zemes spridzināt kaut kādas tādas vielas.... Vai kāds...

Pirms 14 gadiem  


Iesakiet baseinu Rīgā, kur iespējams iet kopā ar bērnu (6 g.v.)

Sports » Peldēšana

Zinu Nātālijas Draudziņas ģimn. ir.. labas cenas un tā, bet nezinu, kā tur ir. Varbūt kāds pēc savas pieredzes var pastāstīt un ieteikt. (bet galvenais nosacījums, lai var kopā ar bērnu, kas jaunāks par tiem 8 gadiem)

Pirms 14 gadiem  


Velosipēda tehniskā apkope.

Sports » Riteņbraukšana

Pirms jaunās, aktīvās sezonas, nepieciešams veikt savam ričukam tehn. apkopi. Līdz šim esmu pati kaut kā to visu darījusi. Šoreiz nolēmu, ka ričuks kalpojis godam un paredzēts braukt vēl daudz.. un, lai kādā maratonā (vai visrdrīzāk pusmaratonā) tas nepieviltu, meklēju...

Pirms 14 gadiem  



Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.