Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

16

Reputācija

 

Elīna Tauriņa

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 6 gadiem

 

 

Dziesmas, sūtot watsapp

Izklaide un mūzika » Mūzika

Ar draudzeni mēdzam viena otrai dziesmas caur watsapp sūtīt. Kāpec ir tā, ka viņai manis sūtītās dziesmas parādās ar nosaukumu un izpildītāju, bet man kā AUD? Sūtam abas vienādi, telefoniem markas arī vienādas, tik modelis...

Pirms 6 gadiem  



problēma ar mašīnu

Auto un transports » Cits

mazdai 323 dīzelim, 2000 gada. ļoti grūti pielec ja auksts motors. griežot degvielas bākas rādītājs strauji iet līdz lejai.

Pirms 7 gadiem  


video iekš youtube

Izklaide un mūzika » Cits

ieliku youtube vienu video. itkā no sava konta visu redzu un viss darbojas, taču gribēju publicēt to video, un vnk neiet. arī kad no sava profila izgāju youtubee, pectam atveert nevaru un ari pec nosaukuma neatrod. kapeec taa?

Pirms 9 gadiem  


dziesma no filmas

Izklaide un mūzika » Mūzika

kāds kurš ir skatījies filmu, ar artūru duboksu galvenajā lomā - Tur, kur beidzas jūra / Там, где кончается море ... varbūt zinat, kā atrast dziesmu, kas skan fimlas gandrīz pašā sākumā, kad viņi abi brauc pēc sirds...?

Pirms 9 gadiem  



kā lieto to programmu - retrica?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

kad vinu novelk telefonaa, tad var vnk foceet jaunas bildes vai arii no galerijaam nemt bildes un parveidot??

Pirms 9 gadiem  


vajag zinat vai nokia 301 telefonaa ir smaidini?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

smiekligs jautajums, tacu man vajaga zinat vai telefonā nokia 301 ir sms smaidini? nu taas sejinas.. :d varbut kadam bijis tads telefons un zin..

Pirms 9 gadiem  


blurtooth datoram

Datori un internets » Cits

kapec manam datoram nedarbojas bluetooth? lampina deg, tatad kipa ieslegts, tacu ar telefons neko neatrod, un ari no datora failu nevaru paarsutit nekur, jo uzliekot bultinu uz send man pat nepiedaavaa ka var caur bloetooth sutit. kapeec taaa?

Pirms 10 gadiem  



kas stradādājuši īrijā, kadus jautājumus uzdod kārtojos PPS. kodu.?

Bizness un finanses » Cits

jākārto PPS kods, gribeju zināt ko man tur jautās? mana anglu valoda nav gluži perfekta, baidos ka varu kautko nesaprast..

Pirms 10 gadiem  


kur varu online noskatities filmu - bēgošā līgava?

Izklaide un mūzika » Filmas

iesakiet kadu labu adresi, bet lai butu lv valodaa, esmu jau goglee lidz riebumam izmeklejusies, un nekur nerada gandriz nevienu filmu. kkaadi stulbi uzraksti salec un viss..

Pirms 10 gadiem  


probleema ar kompi

Datori un internets » Cits

netiishaam nezinu kada veidaa bet esmu ieinstaleejusi kompii kautkaadu nelegalo windovs versiju.. lai gan sho datoru iegaadaajos nesen, no sakuma viss bija ok, bet tagad raadaas ka ir nelegaalaaa windovs versija, deskopam fona atteels ik pec laika nomainaas uz melnu...

Pirms 10 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.