Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

1179

Reputācija

 

Armands Pauliņš

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 8 gadiem

 

 


Ir vajadzīgs velosipēda turētājs automobīlim uz nedēļas nogali (7.-9. augusts), vai ir iespējams nomāt šo inventāru un kur?

Ceļošana » Cits

Nevēlos iegādāties, jo parasti braucu vai nu ar auto vai velo, nevis abi reizē :D

Pirms 9 gadiem  




Nomira dzinējs (1.6D peugeot ražojums iekš Volvo S40), varat ieteikt sakarīgu servisu Rīgā, kas varētu arī savākt auto ar evakuatoru?

Auto un transports » Remonts

Sākās viss ar trokšņiem no motora nodalījuma, kas vedināja uz aizdomām par aizsērējušām sprauslām, bet tad +/- triju dienu laikā trokšņi kļuva skaļāki un šķita, ka motors noslāps, ja apgriezieni nokritās zem 1.4k (līdz šim ripoja uz 0.8k, ja vajadzēja)...

Pirms 9 gadiem  


Ceļotājiem. Kā, lai nokļūst no Aéroport Paris Beauvais uz Parīzi? Gala mērķis ir 16. rajons un jo lētāka nokļūšana jo labāk.

Ceļošana » Eiropa

Ielidošana lidostā ap 08:00 un atgriešanās laiks arī ap 08:00. Darbdienās jūlija mēnesī. Jātiek apskatīt tūristu top vietas, bet lidosta pēc kartes izskatās patālu.

Pirms 9 gadiem  



Iesakiet lūdzu "Posi-tap 16-18" kabeļu konektora alternatīvu Latvijā.

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Jāveic Yatour YT-M06 uzstādīšana VOLVO S40 (2007) un ir nepieciešams maksimāli ērts veids, lai pieslēgtos strāvai, ko nodrošinātu šis Posi-tap brīnums, kuru latvijā nevar iegādāties: http://www.amazon.com/Posi-tap-Connector-16-18-Gauge-Wire/dp/B00389R8KU http://www.volvotips.com/index.php/2012/04/20/how-to-install-a-yatour-mp3-usb-module-on-a-volvo-hu-or-sc-radio/ Iesakiet lūdzu alternatīvu, kas darbotos pēc tāda paša principa.

Pirms 9 gadiem  



Vai vēl pastāv tāda A2 kategorija? Ja jā, tad vai tā dod iespēju legāli vadīt virs 125cc moci? (Ir B kategorija).

Auto un transports » Motocikli

Kaut ko esmu dzirdējis par šādu kategoriju, kurai nevajagot 24 gadus un pat kursi esot īsi, ja ir B kat. Tikai tā īsti nesapratu par ierobežojumiem moča jaudai KW un CC.

Pirms 10 gadiem  


Kur iegādāties Bonsai kociņu par sakarīgām cenām un pieņemamu kvalitāti?

Māja un dārzs » Dārzs

Meklēju kaut ko interesantāku par katrā puķu veikalā atrodamajiem.

Pirms 10 gadiem  


Meklēju iespēju iegādāties Krievijā ražotu (jaunu) gumijas laivu no kāda, kas ieved Latvijā un tirgo lētāk kā Laivu Nams - iesakiet cilvēku.

Hobiji » Zvejošana

Ideālajā variantā Tonar ražoto laivu WF Yunga. http://www.verners24.lv/index.php?l=1&c=402&p=254400

Pirms 10 gadiem  


Notika eļļas noplūde pie atlēkuša eļļas vāciņa, ja pārbaudot līmeni tas ir normas robežās un nav izgaismota avārijas lampiņa. Vai viss ir ok

Auto un transports » Remonts

Auto: Volvo S40 Paceļot pārsegu ieraudzīju ka eļļas vāciņš ir burtiski guļus stāvoklī (Izskrūvējies ārā un ripinās pa savu atveri) un šādi ir nogulējis kādu laiku, jo motora virspuse (tas dekoratīvais pastmasas vāks) bija notašķīta ar eļļu. Eļļas līemnis bija drusciņ...

Pirms 10 gadiem  




Iesakiet interneta veikalu elektronikas iegādei kurā cenas (kopā ar piegādi) būtu zemākas nekā Latvijā.

Datori un internets » Internets

Interesē: Portatīvie datori & planšetnieki, galda datori & to komponentes, flagship mobilie telefoni un tamlīdzīgi.

Pirms 10 gadiem  



Vai kāds var ieteikt labu video reģistatoru mašīnai?

Auto un transports » Drošība

Prioritāte ir kvalitāte un lietošānas ērtums, kā arī cena saprāta robežās.

Pirms 10 gadiem  


Palīgā, SIA Forto MV automazgātuvē neprasot dabūju spec-piedāvājumu - stiklu apstrādi ar smēri kas atgrūž mitrumu - SVĪST CIET ĀRPRĀTĀ!

Auto un transports » Remonts

Kā vērst par labu šo lāča pakalpojumu, jo tagad svīst pastiprināti arī aizmugurējais stikls un pasažieru stikli. Apstājoties ar izslēgu motoru vispār skats kļūst kā pirtī - liels paldies automazgātuvei... Nepērciet uz turieni kuponu no Zizu.lv

Pirms 10 gadiem  




Meklēju auto servisu Rīgā (vēlams tuvāk purvciemam), kas piedāvā auto modifikācijas. Jāuzstāda AUX ports (audio no tel.) 2007 gada VOLVO S40

Auto un transports » Volvo

Vēlos atskaņot telefonā esošos .mp3 audio failus izmantojot sava auto audiosistēmu, taču komplektācijā neietilpst ne AUX ports ne cita alternatīva. VOVLO S40 2007 g.

Pirms 10 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.