Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

500

Reputācija

 

Irīna Švarcbaha

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

Atrašanās vieta: Rīga

 

www.jurista-palidziba.lv; www.oza.lv

sabiedriskā organizācija

Politika un valdība » Pilsoniskā līdzdalība

Vai Jums ir zināma kāda sabiedriskā organizācija Zemgalē (Jelgava, Bauska, Ozolnieki, Rundāle, Vecumnieki, Jaunpils, Dobele, Tērvete, Auce), kas vēlētos sadarbībā ar juridisko biroju, Hipotēku bankas projekta ietvaros, noorganizēt šo novadu iedzīvotājiem bezmaksas juridiskās konsultācijas? Plašāku informāciju nosūtīšu interesentiem personīgi.

Pirms 12 gadiem  


Ballīte vai koncerts

Izklaide un mūzika » Mūzika

Vai Jums ir zināms kāds uzņēmums, kas vēlētos saviem klientiem, darbiniekiem vai draugiem sarīkot ballīti? Grupa "Turam Tempu" (http://www.draugiem.lv/moneta/) piedāvā nospēlēt koncertus un ballītes disco stilā - "Griežas Diski"; ballīte vai koncerts teātra mūzikas faniem ar aktiera G. Silakatiņa piedalīšanos...

Pirms 12 gadiem  


Televizora izvēle

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Pēc kādiem kritērijiem jāizvēlas telezors? Vēlos pirkt jaunu, bet nesaprotu, kas jāskatās. Izmantošu, droši vien, lattelecom virszemes piedāvājumPēc kādiem kritērijiem jāizvēlas telezors? Vēlos pirkt jaunu, bet nesaprotu, kas jāskatās. Izmantošu, droši vien, lattelecom virszemes piedāvājumu.

Pirms 12 gadiem  



Ko darīt, ja IK gada pārskati nav iesniegti jau no 2001. gada?

Bizness un finanses » Nodokļi

Ko darīt, ja IK gada pārskati nav iesniegti jau no 2001. gada? Ir vēlme likvidēties. Lasu veidlapu, nekas nav teikts par pārskatiem, vai tie var palikt gaisā karājoties, ja ar kreditoriem viss ir nokārtots?

Pirms 14 gadiem  


Vai prasības pieteikumā no darba devēja piedzenamie zaudējumi būs nesaņemtā alga?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Vai prasības pieteikumā no darba devēja piedzenamie zaudējumi būs nesaņemtā alga? Vai tiem jābūt kāda cita veida zaudējumiem, kas pierādāmi ar nepieciešamiem izdevumiem?

Pirms 14 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.