Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

131

Reputācija

 

Rūdolfs Paeglis

Reģistrēts pirms 11 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

GoPro un ACME savienojamība

Sadzīves tehnika un elektronika » Videokameras

Tātad, vēlos pirkt ACME V02 sporta kameru, ko domāju pirkt priekš skriešanas. Vēlējos uzzināt, vai GoPro galvas stiprinājums būs savienojams ar ACME kameru? Varbūt kādam ir pieredze šajā jomā.

Pirms 9 gadiem  


Problēma ar datora cieto disku

Datori un internets » Cits

Pašlaik esmu saskāries ar ļoti dīvainu problēmu. Lieta ir tāda, ka ik pa laikam mistiski palielinās mana datora cietā diska ietilpība. Datorā ir palikšu vairs tikai brīvi 117 GB, tad nu izdomāju noskenēt visu C disku. Taču viss kopā aizņēma...

Pirms 9 gadiem  


Liels skriešanas traucējums

Sports » Skriešana

Tātad, jau ilgu laiku nodarbojos ar skriešanu, taču bieži nomoka viena, skriešanai traucējoša problēma - gāzes vēderā, kad ļoti prasās iet uz tualeti. Parasti tas ir noskrienot aptuveni 10-15 km. Pirms skriešanas 2 stundas noteikti neēdu. Nākamnedēļ ir sacensības 21...

Pirms 9 gadiem  


Tas ir normāli, ja mans pulss vidēji ir 42 - 55?

Veselība » Cits

Jo zinu, ka esmu dzirdējis, ka vidējs ir ap 70-80.

Pirms 9 gadiem  


No Linux uz Windows? (apraksts iekšā jautājumā)

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Varbūt kāds zina vai ir bijusi pieredze ar to, kā no Linux operētājsistēmas dabūt Windows? Tā pati parastā instalācija, kā, piemēram, no W8 uz W7? Vienkārši iegādāšos datoru, kam ir Linux OS, taču, protams, gribu Windows. Paldies. :)

Pirms 10 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.