Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

89

Reputācija

 

Elīna Puriņa

Reģistrēts pirms 11 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

Sveiki! Vai ir iespējams no Google Chrome vēstures redzēt dzēsto vēsturi??

Datori un internets » Internets

ļoti bieži sanāk izmantot ''vēsturi'' lai atvērto iepriekšējo dienu lapas, bet šoreiz manas neuzmanības dēļ esmu kaut ko kārtīgi patīrijusi un visa man nepieciešamā informācija ir pazudusi! Vai ir iespejams to kā atgūt?

Pirms 9 gadiem  


Man ir atnākusi vēstule no LR Uzņēmumu reģsistra, ka mans SIA neatrodas tās komercreģistrā ierakstītajā juridiskajā adresē....

Bizness un finanses » Mazais bizness

...Jāsniedz atbilde ar paskaidrojumu par Sabiedrības nesasniedzamību juridiskajā adresē un pieteikumu, kā arī tam pievienojamos dokumentus Sabiedrības juridiskās aderes maiņas (precizēšanas) reģistrēšanai. Varat lūdzu sīkāk paskaidrot kā lai atbild uz šādu vēstuli?!

Pirms 9 gadiem  


Kas ir vajadzīgs uzlīmju drukāšanai birojā?

Izglītība » Apmācīšana

Mans vadītājs apgalvo, ka viņa iepriekšējā sekretāre esot drukājusi uzlīmes ko līmēt uz aploksnēm adresāta vietā.. Bet tas tika darīts ar parastajām biroja uzlimēm 5cmx3cm un ar parasto printeri! Nu nezinu vai tas ir iespējams???

Pirms 9 gadiem  






Cik varētu izmaksāt NOKIA LUMIA 820 ekrāna maiņa? saplīsis laikam tas pats displejs?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

šodien tā smuki nokrita mans jaunais telefons..:( Parādijās palisas uz ekrāna.. pec kada laiciņa ap palisām palika zils.. ar laiku tumšāks,tumšāks.. sapratu,ka laikam saplīsis pats LCD displejs..google skatījos ka remonts maksā 80ls pats displejs? Vai tiešām nav nekur lētāk? Ebay...

Pirms 10 gadiem  




Kur var noklausīties tautasdziesmu "Aijā, bērniņ, aijā"?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Šovakar klausījāmies Radio SWH Gustava Terzena dzīvās vakariņas, skanēja šūpuļdziesma "'Aijā, bērniņ, aijā'',man un meitiņai iepatikās dziesmiņa.. kur var viņu noklausīties? meklēju youtube.com tur nav.. varbūt kāds zin? :) Būsim ļoti pateicīgas!! :))

Pirms 10 gadiem  



Kur un kādu iegādāties automašīnas sēdeļu tīrāmo?Teica,ka esot labs kaut kāds kuram putas,visi netirumi iznak uz āru.

Auto un transports » Cits

Sveiki, par cik man aizmugurē sēž bērni, viss aizmugurējais sēdeklis ir ar dubļiem,šokolādēm, sulām, nopļackāts.. ;D Ieteica ka esot labs tīrīšanas līdzeklis, putas, tik traips jāsaputo, un visi netirumi uznāk augšā ar putās, tik ar lupatiņu jānoslauka! :) Kāds...

Pirms 11 gadiem  


Dažus gadus atpakaļ bija notikums,ka puisis pēc naktskluba apmeklējuma pamodās ledus vanna ar izgrieztu orgānu! Patiesība vai meli?

Ziņas un jaunumi » Notikumi

Draudzene šo gadījumu izstāstīja, atceros, bija kaut kāds bums par šo gadījumu, bet vai tā ir patiesība? Kā tad varēja zināt,ka tas puisis ir vesels, un visas asins grupas? Baigi ieintriģēja šis notikums! Pastāstīsiet kāds,ja kaut ko zinat!?

Pirms 11 gadiem  





SALACGRĪVĀ ir kāds hotelis,viesnīca,kempings kur palikt uz vienu nakti, diviem pieaugušajiem un vienam bērnam, par normālu cenu?

Izklaide un mūzika » Cits

Tuvojas Jūras svētki Salacgrīvā, Vai ir kāda vieta, kempings, hostelis, viesnīca par pieņemamām cenām? Vai telšu vieta?

Pirms 11 gadiem  




Varat lūdzu nosaukt kāda literāra stāsta, pasakas varoni kurš gribēja dabūt visu tulīt,neko nedarot,nenopelnot,negaidot!???

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Lieta tāda, jāraksta pārspriedums ''neko šajā pasaulē nevar dabūt tūlīt'' (I.Ziedonis) Argumentācijai izmantojot Latvijas kulturas vai literatūras faktus!!! bet neatceros kadu pasakas, stasta, eposa, lugas varoni kurš gribēja dabut visu uzreiz neko nenopelnot!!!

Pirms 11 gadiem  


Varat lūdzu nosaukt kāda literāra stāsta, pasakas varoni kurš gribēja dabūt visu tulīt,neko nedarot,nenopelnot,negaidot!

Māksla un kultura » Cits

Varat lūdzu nosaukt kāda literāra stāsta, pasakas varoni kurš gribēja dabūt visu tulīt,neko nedarot,nenopelnot,negaidot!

Pirms 11 gadiem  


Kas ir Finanšu institūcijas?

Bizness un finanses » Investīcijas

Kas ir Finanšu institūcijas?

Pirms 11 gadiem  


Vai ir kāds nezin vietu kur var iegādāties Radiotehnikas tumbu s-70!?

Sadzīves tehnika un elektronika » Mūzika un mūzikas atskaņotāji

Vai ir kāds nezin vietu kur var iegādāties Radiotehnikas tumbu s-70!?

Pirms 11 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.