Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

26

Reputācija

 

Anonimsais

Reģistrēts pirms 11 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 5 gadiem

 

Mājaslapa: draugiem.lv

 

es esmu skolnieks

Anonimsais

+26

 

Gribu kļut garāks!

Sports » Skriešana

Sveiki! Man drīz paliks 15 gadi, bet esmu 170cm, maksimums izaugšu 175cm, bet esmu sportists un garš augums man ir vajadzīgs! Vai ir kāda iespēja, kā izaugt garākam? Zinu, ka laiks man vēl ir un gribu to izmantot!

Pirms 6 gadiem  



Anonimsais

+26

 

Kā pateikt meitenei, ka man viņa patīk??

Ģimene un attiecības » Ģimene

Man patīk viena meitene!!! Iespējams, ka es viņai patīku. Dažreiz, kad es braucu no skolas ar autobusu-viņa man apsēžas blakus un mēs runājam!!!Viņa skatās uz mani un smaida!!!Nesen biju pie viņas ciemos! Pie viņas divatā nosēdējām kādas 2h!!! Viņa man...

Pirms 7 gadiem  


Anonimsais

+26

 

Man ir 12 gadi. Vēlos uztrenēt muskuņus, bet es vēlos lietot ogļhidrātus. Mans jautājums ir vai 12 gados tas ir veselīgi??

Sports » Cits

Vēlos uztrenēt muskuļus. Vēlos tos uztrenēt ar ogļhidrātu palīdzību.Bet jautājums ir tāds vai tas ir veselīgi manā vecumā un kā tas ietekmē manu ķermeni. psc man ir 12

Pirms 8 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.