Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

30

Reputācija

 

Reģistrēts pirms 10 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

+30

 

Par dekrēta naudu

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Izmantojot labu tabulu,esmu aptuveni sarēķinājusi,kādi būs ienākumi, kad nestrādāšu - būšu dekrētā un bērnu kopšanas atvaļinājumā. Vai tā ir taisnība ka dekrēta naudiņa ienāk kontā tikai dekrēta beigās un sanāk 2 mēneši bez ienākumiem? Māmiņas, lūdzu apgaismojiet mani.

Pirms 9 gadiem  


+30

 

Došanās dekrētā un bērna kopšanas atvaļinājumā

Grūtniecība un vecāki » Jaundzimušais

Neko nesaprotu par dekrēta naudām un vēlāk par bērna kopšanas atvaļinājumu. Vai dekrēta naudiņu izmaksā dekrēta beigās? Kā var izrēķināt saprotamā valodā, cik būs ikmēneša ienākumi,ja 1,5 gadus plānoju būt bērna kopšanas atvaļinājumā?

Pirms 9 gadiem  


+30

 

Vai vīrietis var ''atteikties no bērna'' jeb nodod visas aizgādības tiesības bērna mātei?

Ģimene un attiecības » Ģimene

Vai tētim, kuram nav nekādas saiknes ar bērnu, nav iespēja tikties ar viņu, sūta tikai naudu, ir iespēja ''atteikties no bērna'' jeb nodot aizgādības tiesības mātei ar tiesas palīdzību? Kas ir jādara? vai iespējams to izdarīt,ja bērna māte ir pret...

Pirms 10 gadiem  


+30

 

Uzturnauda bērnam

Ģimene un attiecības » Ģimene

Labdien! Manam topošajam vīram ir bērns no bijušās draudzenes (precējušies nebija). Viņš sūta 80 euro mēnesī naudu bērna audzināšanai. Februārī bijusī draudzene apprecējās, abi ar vīru strādā. Vai nav tā, ka tagad ir nodibināta ģimene, abi ir strādājoši cilvēki, vai nav...

Pirms 10 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.