Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

4411

Reputācija

 

Jānis Priedis

Reģistrēts pirms 10 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 6 gadiem

 

 

Jānis Priedis

+4411

 

Radniecības saites

Ģimene un attiecības » Ģimene

Man ir 22 gadi. Es apprecēju 45 gadus vecu sievieti. Viņai ir meita ( 20 gadi). To meitu apprecēja mans tēvs ( tā sanāca). Viņiem piedzima dēls - Oļģerts. Sanāk, ka tas ir manas sievas meitas bērns. Un manas...

Pirms 7 gadiem  


Jānis Priedis

+4411

 

Ceļa nodoklis v2.0 un jefiņi

Auto un transports » Cits

Mums csdd portālā var sarēķināt, kāds būs ceļa nodoklis konkrētam autiņam. Ir speciāls kalkulators. Es meklēju tādu kalkulatoru igaunijā, bet nevaru atrast. Vai jumx ir reāla norāde uz informāciju, kā precīzi aprēķinās nodoklis. Vēlams tabulas vai kalkulatora formātā. Jo pie...

Pirms 8 gadiem  


Jānis Priedis

+4411

 

Kāpēc zāle ir zaļa un smiltis baltas?

Māksla un kultura » Filozofija

Es zinu, ka debesis ir zilas, tāpēc, ka mēs dzīvojam milža zilajā acī. Bet es nesaprotu, kāpēc tad zāle ir zaļa un smiltis baltas?????

Pirms 8 gadiem  


Jānis Priedis

+4411

 

Amerikas automobiļu portāls

Auto un transports » Automašīnas

Vai kāds zin labu amerikāņu auto portālu, kurā ir testi, ziņas, modeļu apskati.... kaut kas līdzīgs autobild.de (vai mūsu iauto). Autobild.de labs, bet tur ja kaut ko raksta par amerikāņiem, tad pārsvarā par tiem mēsliem, kuri domāti eiropas tirgum.

Pirms 8 gadiem  


Jānis Priedis

+4411

 

kāds ir epasts http://quantrip.net/ administrācijai?

Datori un internets » Internets

Gribu sazināties ar http://quantrip.net/ administrāciju. Varat kāds pierakstīt epastu, kas minēts šī portāla kontaktos? To var aplūkot reģistrēti lietotāji. ( problēmas ar paroli)

Pirms 9 gadiem  


Jānis Priedis

+4411

 

Kā sauc datorspēli

Spēles un izklaide » Datorspēles & Online spēles

Kā sauc pavecu datorspēli, kas ir līdzīga Death Rally, bet ir vecāka par Death Rally 2012 ( nav tik liela un ar tik daudz ekstrām), bet jaunāka par Death Rally 1996 gada ražojumu. Bija viena tāda spēle, diezgan laba grafika, bet...

Pirms 10 gadiem  


Jānis Priedis

+4411

 

Kā sauc mūziku "Likteņa līdumniekos" , kuru Jānis spēlēja ar akordeonu?

Izklaide un mūzika » Filmas

18-20 sērijās ( apmēram) Jānis spēlēja ar akordenu pa naktīm, kā arī māca Mirgu spēlēt vienu dziesmu. Kas tā ir pa dziesmu?

Pirms 10 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.