Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 12

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3738 skatījumi

No cik menesiem bokseriem griez ausis?

Dzīvnieki » Suņi

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna Kruglova

+211

 
Kur šeit ir runa par stafiem, un suņu cīņām?
andri- sunim ausis griezt ir aizliegts, un ja staigaset pa izstadem, tad var sanak ka jus var nepienemt vairakas izstades.Bet ta var apmeram lidz 6 menesa vecuma.Lizd izveidojas ausij stingraks skrimslis.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tādu moku darbu es neatbalstu

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Katrs suns ir radīts tāds, kāds nu viņš ir. Tā ir tikai suņa kropļošana un nekas vairāk. Es nesaprotu tos cilvēkus, kuri to izdara saviem mīluļiem, viņi, protams, to ar laiku aizmirst, taču es uzskatu, ka suns daudz skaistāks ir ar to asti un tām aušelēm. Aste un ausis sunim ir vajadzīgas tāpat kā cilvēkam rokas. Ar tām suns sarunājas ne tikai ar cilvēku, bet arī ar citu suni, tā ir suņu žestu valoda.

gv9000, pirms 14 gadiem :

Piemēram Amerikāņu Stafordšīras terjers ir radīts, krustojot dažādas šķirnes, un tam šķirnes definīcijā bija paredzēts griezt ausis. Stafs ar ausīm? Smiekli nāk.

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Smiekli vai ne smiekli, bet tas ir tiaki un vienīgi cilvēku izdomājums, ka suns ir skaistāks ar apgrieztām ausīm. Tad jau arī cilvēka sūds (ekskrementi) ir skaists, ja tam uzsprauž puķīti.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.