Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Krista...:)

+3228

 
  • 14

    Atbildes

  • 5 balsis
  • 3884 skatījumi

suns no patversmes??!

Dzīvnieki » Suņi

tiesa, ka vinji tad ir loti uzticigi, ja vinjus panem no patversmes? nebus ta, ka ja es panemsu, tad vins nespes pie manis pierast??nu ta, ka neatzis par saimnieku..labak mos tad kucenu nemt??

Pirms 14 gadiem

kura ir Rigai tuvaka paversme.?..ka notiek sunja panemsana no patversmes?? papiri kaut kadi ir ??

Krista...:), pirms 14 gadiem

 

Atbildes (14)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Velga Vitola

+552

 
..ar sunjiem taapat kaa ilveekiem - katram savs raksturs..tamdeelj viennoziimiigas atbildes uz sho jautaajumu nav..
..Riigaa tuvaakaa patversme ir Juglaa..
..aizbrauc un paskaties,sajutiisi vajag njemt no patversmes vai nee..
..netruukst gan arii sludinaajumi,kuros cilveeki daavina kuceenus deelj taa,lai nav jaasuuta uz "juurasskolu" - ja adopteetu sunjuku,tad njemtu shaadu sunju beernu..
..kranciishu vislabaakaa iipashiiba ir taa,ka vinji ir imuunaaki pret visaadaam "smalko" sunju slimiibaam!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja mīlēsi dzīvnieku ,tad viņš mīlēs arī tevi ,nav svarīgi tas ka viņš nav kucēns un jums nav kopīgas pagātnes ,toties jums būs kopīga nākotne.Suņi jau ir daudz gudrāki ,nekā mums šķiet :) Galvenais būt saudzīgam ,iespējams ka tās nav pirmās mājas ,un suns baidīsies ka varētu atkal tikts atdots vai pamests .Kāda nedēļa un pieradīs ,sākumā būsi draugs ,vēlāk jau kā radinieks un tad jau saimnieks. :))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

kas tad būs ja visi no patversmes ņems! manai boksermeitenei piedzima jauki 2 kucēntiņi- pašlaik tiek meklēts mīļš un gādīgs saimnieks, jaukai meitenītei. lai gan šķirnes suns- atdotu par potes cenu. patversmē -piedodiet , nezini ko paņemsi, un par tādu pašu cenu!!! ko tad man darīt? 3 suņus vienistabas dzīvoklī nevaru turēt- es neesmu tik cietsirdīga lai uz patversmi nestu, viņi aug lielāki un lielāki - un jauks cilvēks kam vajag kucēntiņu tikai palīdzētu! paldies.

pirms 14 gadiem  

Daila Davidenkova, pirms 14 gadiem :

piemirsu uzrakstīt numuru! ja nu tomēr - 26866088

Daila Davidenkova, pirms 14 gadiem :

piemirsu uzrakstīt numuru! ja nu tomēr - 26866088

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Muļķības. Ja gribi labu suni - neņem no patversmes. Painteresējies pie draugiem - varbūt kādam ir kāds kucēns. Vai suns, no kura grib atbrīvoties. Tici man - nekādā gadījumā ne no patversmes. Un ne dienesta suņus, kuri meklējuši narkotikas, vai mūžu pavadījuši krātiņā. Uzticīgi. Cik tev gadu? 24? Ir ģimene? Bērni? Tas suns dzīvos kamēr tev būs 36, bērni mācīsies vidusskolā. Vai arī domā, ka tos - no patversmes var vest atpakaļ, kad apnīk?

pirms 14 gadiem  

Krista...:), pirms 14 gadiem :

patiesiba man bija labi noluki.... :(

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Ar labiem nodomiem ceļš uz elli bruģēts… Ja gribi suni - ņem labu, 1000 reižu pārdomātu, bet ne no patversmes. Tiem suņiem ir kā cilvēkiem pēc cietuma… Ļaunums sirsniņā. Es jau viņus nevainoju, bet negribas, ka kādā brīdi tas suns kādu bērnu sakož un tu ciet.

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Var jau gadīties izņēmums, bet pirms tam ieteiktu parunāties ar saimniekiem, kuriem suņi no patversmes nākuši - vistas kož, kas mazākais… Savādāk te čalotāji - tie suņi būs mīļi - viņiem neviens suns nav bijis! Viņiem pat sapratnes nav, ka suns ir aiz zirga vai pat pirms zirga sapratnes līmenī. Nav tāds konjunktūrists kā kaķis.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.